Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nokia Sorun Giderme/Yardım Bölümü
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
:(beyler galerideki herhangi bir resmi düzenlemek istediğimde hafızada 400 mb yer olmasına rağmen yeterli hafıza yok bazı verileri silin diye uyarı geliyo Sad
c: sürücüsünü boşalt bide öyle dene bakalim veya buyuk ihtimalle ya düzenlemek istediğin resmin boyutu buyuktur yada geriplanda uygulama vs acik olabilir

ben de bi sorun cikmiyor...yada yazilimin versiyonu eski olabilir...versiyonun kac?
v.50638.3.0.1
18/09/06
rm-84
ok..en son sürüm seninki de...bende ayni sürümü kullaniyorum ama bi sorun yok...sorun hafiza kartinda olmasin ben de 1gb hafiza karti var 240mb bos ve hiçbir sorun yok...dediğim gibi bi de fotonun cozunurlugu cok yuksekse o da sorun yapiyor olabilir...önceki mesajimda dediklerimi denedin mi?
abi zaten n70 fotoları standart boyutta çekmiyormu
ben fotonun cozunurlugu derken baska foto makinasinda cekilen bi fotoyu telde düzenliyormusun mansinda soyledim...5mp filandir belki diye...

yani sen su yukarida dediklerimin hepsini denedin ve duzelme yok mu?o zaman telefonunu servise ver benceWink
telefon düzeldi ama paketten çıkan orginal kartı takınca düzeldi
sana hafiza kartinda sorun olabilir demiştimWink
kartı formatlarsan problem çözülür
formatlarsam kartın kapasitesi düşermi
hayir...dosyalarini pcye kopyala sonra kartina format cekWink
ok teşekkürler beyler
Nokia telefonlar hakkında sıkıntınızı,problemlerinizi,anlayamadığınız konuları ve isteklerinizi bu başlığa yazın...Hep beraber çözüm bulmaya çalışalım.
ilk soru benden olsun bari...nokia com dan versiyon yüklerken bir sakatlık çıkarsa tel garantisine birşey oluyormu acep
olmaması gerek sonuçta nokia yayınlıyor o versiyonları ama tam bilgim yok nokia kullanmadığım için Wink
versiyonlar resmi siteden alındıysa ve orjinalse -ki nokia için şu an başka bir alternatif yok- sorun yok ve yuklemede cikan sorunlardan dolayı cihaz acilmazsa da servis destek veriyor...veya ben ugraşamam,yapamam derseniz cihazinizi servise gonderin ve "yaziliminin güncellenmesini istiyorum" diye bildirin...kisa bir süre içinde elinizde olur tekrarWink(bence en mantıklısı ve güvenilir yolu da bu.)

ayrica tamir için gönderdiğiniz cihazlara da son versiyon yüklenir ve size öyle gönderilir....
fugitif95 Wrote:versiyonlar resmi siteden alındıysa ve orjinalse -ki nokia için şu an başka bir alternatif yok- sorun yok ve yuklemede cikan sorunlardan dolayı cihaz acilmazsa da servis destek veriyor...veya ben ugraşamam,yapamam derseniz cihazinizi servise gonderin ve "yaziliminin güncellenmesini istiyorum" diye bildirin...kisa bir süre içinde elinizde olur tekrarWink(bence en mantıklısı ve güvenilir yolu da bu.)

ayrica tamir için gönderdiğiniz cihazlara da son versiyon yüklenir ve size öyle gönderilir....
kalbimi kırdın şimdi fugitif editionBig Grin...kendimiz yaparız evelallah
kukumav Wrote:
fugitif95 Wrote:versiyonlar resmi siteden alındıysa ve orjinalse -ki nokia için şu an başka bir alternatif yok- sorun yok ve yuklemede cikan sorunlardan dolayı cihaz acilmazsa da servis destek veriyor...veya ben ugraşamam,yapamam derseniz cihazinizi servise gonderin ve "yaziliminin güncellenmesini istiyorum" diye bildirin...kisa bir süre içinde elinizde olur tekrarWink(bence en mantıklısı ve güvenilir yolu da bu.)

kalbimi kırdın şimdi fugitif editionBig Grin...kendimiz yaparız evelallah

abi yaparsin tabi ona sözüm yok daBig Grinşahsen ben cesaret edemem yani.benim gibiler için servis en iyisi...sx1in fw yi bile değiştirememiştim sagolsun coşku el atmıştı...Big Grin
arkadaşlar 3230 arasıra kapanıyor format attım düzelmedi elinde bunun versiyonu olan varsa verebilirse sevinirim
ibrzrv Wrote:arkadaşlar 3230 arasıra kapanıyor format attım düzelmedi elinde bunun versiyonu olan varsa verebilirse sevinirim

nokia.com da 3230un yazilimi verilmiyor ve forumlarda da bu cihazin yaziliminin sadece serviste oldugu yaziyor...Wink

garantin varsa servise gonder...
beyler telefona soft format atıyorum telefon hiçbir şeyi silmiyo sadece hafıza kartını takıp çıkarmış gibi oluyo ayrıca telefona daha önce 7-8 kere soft format attım bunun bir etkisi olmuşmudur yani formatın sınırı varmı
1.acılışta 3 tuşa da tam bastıgından ve diğer hiçbir tusa basmadiğindan emin ol...yoksa format atilmaz
2.formatin siniri yok
3.n serisi ve diger ust nokia modellerinde format atilirken formatting yazmaz...buyuk ihtimalle format atamiyorsun veya tus kombinasyonuna tam basamiyor ya da eksik basiyorsundur...
abi hard format demedim soft format diyorum yine tesekürler
Başka bi telefon bul SMS at kendi N70'ine sonra soft format at bakalım silinecek mi?
*#7780# mi yapıosun ?
Pages: 1 2
Reference URL's