Arkadaşlar istcell in şirketimize hediye olarak önerdiği 4 telefondan birini şirket bana verme kararı aldı, 2 tane sx1'im var tam bir sx1 aşığıyım ama şirketin bu jestini de tabi geri çevirmem

, size bişey danışacağım hediye telefon için 4 tane alternatifim var sizce hangisini alıyım
1.Lg KE820
2.Nokia E50
3.Samsung sgh-e830
4.Sony Ericsson k550i
Tavsiyelerinizi bekliyorum
dört telefonuda kullanmadım, öncelikle söyleyeyim. bu dördü içinden seçim yapmam gerekse e50 ve k550 arasında seçim yapmakta zorlanırdım. diğer ikisini baştan silerim. k550'nin ekranı 176x220 ve bu çözünürlük bu devirde ciddi bir dezavantaj. k750'nin üzerinde hiçbir şey katmış değil. k550'nin e50'den üstün olduğu konular: fotoğraf ve radyodur. e50 ise symbian olması, yüksek ekran çözünürlüğü ile ön plana çıkıyor. ben e50'yi tavsiye ederim...
Cok doğru söylüyosun ama lg çok şekil(bence) bende k550 ile lg arasında kalmıştım, nokia istemiyorum ama değerlendirmen çok doğru nokia daha avantajlı bencede ama yinede lg ve k550 den birini seçeceğim galiba yarın bildirmem lazım şirkete
lg'nin şekil çok güzel, haklısın ama o cihazdan herhangi bir konuda performans bekleme... nokia markasına bende karşıyım ama bu dört cihaz arasından e50'yi alırdım...
nokia e 50...her ne kadar nokia sevmesemde o cihaz güzel..sesi filan çok iyi
bence de E50 listedeyken diğerlerini hiç şansı yok, sırf symbianı yeter

bi aralar e50 almak üzereydim ama vazgeçtim...symbian olması tabii ki diğerlerini siler süpürür ama çeşitli forumlarda çok sık karşılaştığım bir sorun var e50 ile ilgili o da gelen aramayı cevaplandırdığınızda otomatik olarak handsfree moduna geçmesi,bunun kapatılamaması ve telin o modda kilitlenmesi ve de batarya çıkarmadan sorunun giderilememesi...o kadar çok bu sorundan şikayetçi vardı ki almadım...çok iyi bi tel ama bu sorun can sıkıcı...
kusura bakma ama bu 4 teli cok aradın mı derim ben..
piyasada o kadar tel varken neden bu 4 ü
bence nokia 5300 ve 5700 ı bi dene ses sistemi ve daha bircok özellik
ilk mesajı okuyun ona göre cevabınızı yazın.
walla 4 model de özellik olarak yeterli bence lg nin şekli hoş değil ,, sony ericson samsung ve noki hepsi de güzel ama symbian olması sebebiyle bende e50yi tercih ederdim
e50 sorunlu çıktığı yolunda söylentiler vardı nokia yalanladı ancak