Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 in yerine N72 aldım...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
SX1 min yokluğunda yeni tel seçmek zorundaydım ve seçimim N72 oldu...SX1 den kazandığım symbian tecrübesi ile çok rahat ettim valla..ha bu arad hala sx1 mi diriltmeye çalışıyorum şu an kendisi ameliyatta...testpoint yapıyorlar...telci yaparım dedi bakalım o da gelirse acayip mutlu olacağom...ha olaki sx1 den yarılmak zorunda kalanlar olursa N72 yi herkese tavsiye ederim ..şu an fiyatları da çok uygun..
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın sx1 için acil şifalar.
sağolasın..
n70 ve 72 nokialar içinde bana soğuk gelen modeller. beğendiyseniz bize iyi günlerde kullanın demek düşer...

sx1 yerine deyince 450-500 civarı bütçe ayırabilenlere motorola e2'yi incelemelerini öneririm. symbian değil fakat linux tabanlı, kabiliyetli bir telefon. işlemcisi 300 mhz üzerinde, overclock edilebiliyor ve 400'ün üzerine çıkıyor. yazılımsal olarak birçok geliştirme yapılabiliyor...
adigehalil Wrote:n70 ve 72 nokialar içinde bana soğuk gelen modeller. beğendiyseniz bize iyi günlerde kullanın demek düşer...

sx1 yerine deyince 450-500 civarı bütçe ayırabilenlere motorola e2'yi incelemelerini öneririm. symbian değil fakat linux tabanlı, kabiliyetli bir telefon. işlemcisi 300 mhz üzerinde, overclock edilebiliyor ve 400'ün üzerine çıkıyor. yazılımsal olarak birçok geliştirme yapılabiliyor...
tabbiki kişiye göre değişiyor haklısın...ama ben işlevselliğine bakarak ortalama bir kullanıcı gözüyle karar verdim..tabii fp oranını da ...ayrıca symbian alışkanlığımı da ...ve en uygun olduğuna karar verdim
e50'yi incelemişmiydiniz...?
ARKADAŞIMDA VARDI GAYET İYİ BİLİYORUM...TİPİNİ BEĞENMEMİŞTİMThumbup
bir de motorola markasi ülkemizde fazlaca goz onunde bulunan bir model değil...yarin paraya ihtiyacin olup satmak istesen bizim telefonculara telefonun geliştirilebilir oldugunu,işlemcisinin hizli oldugunu ve linux adinda iyi bir platforma sahip oldugunu anlatamazsin...tipki sx1in degerini anlatamadiğimiz,anlayamadiklari gibi...

@kukumav

hayirli olsun yeni telin...n72de tek begenmediğim şey menü,shift,müzik,silme ©tuşlarının kötü biçimli ve kolayca asınabilir parlak renkte olmasi...yine de iyi bir tercih...güle güle kullanThumbup
fugitif95 Wrote:bir de motorola markasi ülkemizde fazlaca goz onunde bulunan bir model değil...yarin paraya ihtiyacin olup satmak istesen bizim telefonculara telefonun geliştirilebilir oldugunu,işlemcisinin hizli oldugunu ve linux adinda iyi bir platforma sahip oldugunu anlatamazsin...tipki sx1in degerini anlatamadiğimiz,anlayamadiklari gibi...

@kukumav

hayirli olsun yeni telin...n72de tek begenmediğim şey menü,shift,müzik,silme ©tuşlarının kötü biçimli ve kolayca asınabilir parlak renkte olmasi...yine de iyi bir tercih...güle güle kullanThumbup

SAĞOLASIN FUGİTİF...valla tel hoşuma gitti açıkcası...kutu içeriği de baya zenginmiş...keypad küçük gibi görünmesine rağmen kesinlikle karışma olmuyor hedefe dokunman yeterli...o parlak kısımlara gelince onun için de silikon kılıf sipariş ettim..onunla kullanacağım...sende N seri uygulamaları da bekliyorum artıkBig Grin
evet kutu içerikleri n serisine yakişir sekildeThumbup

nokia bölümümüz açık:Dve gelişmeye devam ediyor...Yahoo
fugitif95 Wrote:evet kutu içerikleri n serisine yakişir sekildeThumbup

nokia bölümümüz açık:Dve gelişmeye devam ediyor...Yahoo

sx1 im dirilirse her ikisinede takılacağım artıkThumbup
en güzelini yaparsinThumbup
sx1+n72(KUKUMAV NEGRO SNAKE EDITION) tadindan yenmezLaugh
fugitif95 Wrote:en güzelini yaparsinThumbup
sx1+n72(KUKUMAV NEGRO SNAKE EDITION) tadindan yenmezLaugh

süpeeerrrrr fikir...tuttum bunuBig Grin
ee fikir "EDITION" lariyla ünlü fugitif95ten oluncaToungueBig Grin
bendede n72 var vede sx1 yetiyor ikisi bna Smile
sen kaca almıştın semih n72yi?
ben 800 e aldım ya Sad ilk çıktığında
hadi ya..çıktığında o kadar pahalı mıydı o kadar??gerci 615 lira da..
valla pahalıymış demekki baksan Big Grin N95 1,444 ytl
evet haklısın...hemde baya bi pahalıymış:Dbirbuçuk milyar kadar!
Big Grin bir ay sonra en fazla 900 ytl
Reference URL's