Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: e-gold tamam ama yardımmm
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlae x55 kablo ile e-gold yazdım herşey normal bir şekilde bitti ekran yeşil oldu, all done yazısıda geldi ama hala swup modda açılmıyor.
Ne olacak şimdi.....SadSadSadCrayCray
Tekrar e-gold yazıyorum
BU sefer nuraninin firmware ini kulanıyorum.
Bunda da herşey normal gidiyor.
Bu da oldu ama yine açılmıyor.
Bende all done ekranında 6440 bytes/sec yazıyor ama anlattığınızda başka yazıyor niye acaba
dostum sen hangisini attın da acmıo birde hafıza kartın takılı dimi atarken?
E-Gold yükledikten sonra cihaz kesin açılacak diye birşey yokki ...
donanımsal bir sorun olabilir cihazında, bu hale nasıl geldiğini belirtmelisin.
Ok.
Ngage oyunu olan fifa 2006' idi galiba onu oynuyordum.Birden tel kilitlendi, bende herzaman oluyordu hesabı bataryayı çıkarttım ve tekrar açmayı denedim.Ama açılmadı hard format atıım olmadı, swup modda da açılmıyordu.Bayağı uğraştım 20-25. kez denememde swup oldu hemen cmert_up_4_plus ı yükledim.
Ama tel açılıp kilitleniyordu sonra tekrar sustu.
Artıl swup modda nadiren açılıyor ama bilgisayar tanımıyordu.
sorunun yazılımsal değil !
iyi bir teknik serviste cihazın 2 boardına da bol flux ile ısı geçilmesi gerekir.
Ne biçim şey bu ya durup dururken donanımsal arıza verdi öylemi... peki napalım bilgilendiirdiğin için sağol......
sx1 lerin genel bir sorunu bu maalesef, cihaz birden soğuk lehime geçebiliyor.ısı uygulamak sorunu çözecektir.
Teşekkürler Finaller bitsin izmire gidip ısı uygulayacak yer arıcaz artık...Sorry
Ha birde aklıma gelmişken İzmir'de bu ısı uygulayacak yer bilen var mı?
Birde servise :bol flux ile ısı geçilmesi gerekir demem yeter anlarlar demiShifty
R.V.P Wrote:Ha birde aklıma gelmişken İzmir'de bu ısı uygulayacak yer bilen var mı?
Birde servise :bol flux ile ısı geçilmesi gerekir demem yeter anlarlar demiShifty

her teknik servisin rahatça uygulayacağı bir işlem bu, nereye girsen yaparlar ...
fluxla ısı geçilmesini söyle yeter Wink
Birde ben arkadaşın sx1'inin ciğerini söküpShy ön board'ı kendiminine taktım tel açıldı.Shy
Biryerden ön board da bulsam da olur demi...
Olur tabii...Ön boardın ölmüş.
Reference URL's