Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: forumla ilgili düşüncelerim
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Merhaba Herkese ;

Arkadaşlar site günden güne eriyor.Paylaşımlar günden güne azalıyor.Eskiden sürekli yeni birşeyler var mı diye bakardım ama şimdi günde 1-2 kere bakmam fazla bile geliyor çünkü mesaj bile atılmıo.Öncelikle bu konudan duyduğum hüznü belirtmek istedim.

nacizane önerilerim;
Daha fazla bölüm açılsın,
Moderatör alımları artırılsın,
Sadece telefon forumu olmaktan çıksın artık,
Ve en önemlisi paylaşım artsın,
Dikkate alınırsa iyi olur.

Saygılar, Teşekkürler
Erime olayına katılmıyorum.
Sadece mesaj sayısında azalma olabilir, onunda sebebi SX1'in aslında sorulacak pekde bir sorusu kalmadı. online bağlantı her hafta rekor kırıyor, 140 oldu.
bazen hepimiz işimizin acelesinden kayıtlı kullanıcı olarak değilde ziyaretçi gibi girip bakacağımıza bakıp çıkıyoruz.

yasincelik kusura bakma ama bence böyle bir konu açman hata, pekala bu ve benzeri öneri ve isteklerini sonic'e iletebilirsin. sen esas "soozluk.com" için sana bazı yakıştırmaları yapan kişiye cevap vererek foruma daha fayda sağlayabilirdin.
girip bakacağımıza bakıp çıkıyoruz neden ? Çünkü farklı konular farklı paylaşımlar yok Sx1in artık keşfedilecek farkl bi yanı kalmadı.
Ayrıca gereken cevabıda verdim oldu mu böyle taşlamaları dikkate alsaydııık.
teknomag.com şikayet bildirme yeri değildir.Yasal yollara başvurması gerekirdi.Neyse konu uzamasın.
Söylediklerim sitenin daha faydalı olması ve çok daha kullanıcıya hitap etmesi içindi eğer yanlış birşey demişsem Sonic konuyu siler zaten.
sitenize erişimi siz kapatmadıysanız, onlar kapattırmış.
''telefon forumu olmaktan çıksın'' lafına katılıyorum... Teknoloji daha kapsamlı bir kavram...
yasincelik Wrote:Arkadaşlar site günden güne eriyor.Paylaşımlar günden güne azalıyor.Eskiden sürekli yeni birşeyler var mı diye bakardım ama şimdi günde 1-2 kere bakmam fazla bile geliyor çünkü mesaj bile atılmıo.Öncelikle bu konudan duyduğum hüznü belirtmek istedim.
Ben yukardaki mesajda da yazdığım gibi sadece erime olayına katılmıyorum.

Konu ve mesajların azalması doğru, genele hitap edecek konular oluşturulmalı.
mesela senin açtığın "ilklerin takımı galatasaray" son günlerde raiting alan bir konu araştırmaya dayalı benzer konuların oluşturulması faydalı olur.Thumbup
Sitemize birçok hacker denilen kişiler tarafından saldırıda bulunuldu saldıranların ip adresleri loglandı.Bu olay mahkemeye taşınacak gibi duruyor.Herhangi bir problem yaşamayalım diye sitenin yayınını biz durdurduk.Neyse konumuz bu değil.
Dediğiniz gibi genele hitap eden konular açılması için kişiler çalışmaz kolay kolay moderatörler araştırırki yavaş yavaş buna kişilerde katılmaya başlar.Onun için moderatör alımı yapılsın dedim.
Konular genele hitap etmeli, ancak; insanların umutlarını hayallerini kullanarak, bugünkü ve gelecekteki birikimlerine göz koyan, at yarışı, toto-loto, piyango vb. şans oyunlarına dayalı olarak geneli ilgilendiren konular olmamalı.

Bunlar benim acizane görüşlerim. bu forum seviyeli bir forum, hepimiz burayı çok sevdik, sürekli iyiye gider inşaallah.

moderatör işi beni ilgilendirmez ancak "fugitif95" kardeşim yaptığı çalışmalar neticesinde "nokia" bölümünün moderatörü olmuş, hayırlı olsun. darısı yeni arkadaşlara, demekki birşeyler yapıp kendini gösterince taşlar yerine oturuyor.
ayrıca bu günlerdeki mesaj ve konudaki durgunluğun bir başka özel nedenleride var.
okulların kapanmasına az bir zaman kaldı, ayrıca Üniversite sınavı yaklaştı onlarında etkisi var.Smile

inşaallah Okullar kapandıktan sonra iyi neticeler alan öğrencilere babaları güzel harçlıklar verecek onlarda arkadaşlarından görüp imrendikleri o güzelim simsiyah SX1'lerden ikinci elde olsa bulabilirlerse alacaklar, kurcalayacaklar, soru soracaklar vb.Big GrinYahoo

biraz nasreddin hocanın tarlanın etrafını tel çit ile çevirip geçen koyunlar tele sürtünecek yünleri takılacak bende o yünleri satıp zengin olacağım dediği gibi oldu ama gönlüm öyle istiyor.Big GrinYahooDrinks
Reference URL's