Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 alt tuş takım ışıkları yanmıyor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar alt tuş takımının bazı tuşları kopmuştu onları yeniden yapıştırmak için;yerinden çıkarttım sonra japonu yanlış yere sürmüşüm tuşlar basmamaya başlamıştı daha sonra tinerle temizledim ve tuşlar basar konuma geçti;ama şimdi de alt tuş takımı ışıkları yanmıyor ne olmuş olabilir acaba?:shySwoon
daha biligli arkadaşlar cevap verir büyük ihtimalle ama ben tinerle ilgili yorum yapayım
benim bildiğim 4 çeşit tiner var sentetik tiner plastiğe ve boarda zarar vermiyor rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama selilozik , poliüretan veya akrilik tiner birçok plastik türünü eritebilecek güçtedir bu yüzden boyaların ana inceltici maddesidir.
senin sorununa gelince ledler şeffaf plastik bi maddeyle kaplı sen temizlerken eğer yukarda saydığım 3 çeşit tinerden birini kullanmışsan bu maddeyi eritmiş olabilirsin bu yüzden de ledlerin yanmaması normal Wink
tabi işlem aşamasında boarda zarar vermiş olabilirsin o ihtimal de var
sx1_cini benim kullandığım tiner boyacıların boya yaparken kullandıkları tinerBig Grin senin kadar bilmiyorum ne tür bişey olduğunu..şeffaf plastik bir madde heralde üzerindeki beyaz kaplamadan bahsediyorsun demi ? ya orayı eritme gibi bir olay söz konusu değil..yani o ledlerin üzerindeki beyaz kaplama halen mevcut durumda.napsam servise mi versem yeni firewire yükledim bu sefer ücret alır adamlar :Dgeçende lehim bağlantıları kopmuş bişi almadılar bu sefer her ikisini de çıkartırlar Big Grin
benim saydığım tinerlerin hepside boyacılar tarafından kullanılabilirBig Grin cinsini bilsen iyi olurdu. Ama ledlerin üstündeki plastiğin hala durması zarar görmediğini göstermes ki bence sen servis fw yükle servise ver madem garantisi var uğraşmaThumbup
çok doğru söyledin sx1_cini.peki servis fw yi nerden bulup nasıl yükleyebileceğim hakkında yardımcı olurmusun.Normalde cmert'in fw sini yüklüyorum ama orijinal fw farklı yükleniyor duydum.Yardımcı olursan sevinirim.Tşkler.
cmert bütün fwleri 'sx1 firmware' bölümünde tolamış sağolsun link vereyim orda alttan üçüncü olan servis fw indir yükle, zatenindireceğin dosya içinde gereken açıklamayı bulursun yüklemesi de aynı şekilde kolay gelsin
http://download.teknomag.com/index-dkatno-196.htm
ama ordaki servis fw 10 galiba en son çıkan fw 15 onun forumda nerde olduğunu bilmiyorum bende fw 15 var . fw10 işine yaramazsa bana ulaş fw15i yollarım sana
en son çıkan servis fw çok önemli değil sanırsam kardeş yani adamlar çakmasın olayı yeter zaten ben yapılırsa;yeniden cmertin fw sini yüklerim Big Grin ben şimdi bu listeden kaçıncı olanını yükleyecem şu winsup yazanınımı?
hocam üstten üçüncü diil alttan üçüncü
eyvallah saol kardeş sana rep verecem ama nasıl verildiğini bi türlü bulamadım Big Grin
Reference URL's