Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: usb bağlantı sorunum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Diğer usb sorunları başlıklarına baktım ama bi cevap bulamadım.
Şu ses artırıcı patchi yüklemek istiyorum fakat telefon swup modda iken pc'ye bağlı görünmüyor. Telefon açıkken bağladığımda ise bi sorun yok. Bağlanıyor yani. Anlamadım gitti. Nerde hata yapıyorum!..
daha önce firmware yükledinmi hiç? swup modunda bağlayabilmek için driverı tanıtman lazım
evet yükledim. şu anda cmert fw up_4 yüklü.
usb kablosunu taktığında sağ alt köşede yeni bir cihaz bulundu tarzı bişi yazması lazım ona tıkla ve ordan devam et xp de öyleydi şu an vista olduğu için yapamıyorum...Wink
driveri tanıttım ama telefon bağlı diil diyor yinede. sorunda orda zaten. neyse uğraşalım biraz daha. ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Başka sebepleride olabilir ancak, orjinal SX1 kablosunun içinde elektronik devreler olduğu için arızalanıp benzer durumlar oluşabiliyor.

kendine DCA-540 kablosu yapabilirsen veya hazır bulabilirsen sanırım sorunun hallolur, bu defada normal modda yani telefon açıkken, PC telefonu görmeyebilir ama normal modda görmesede önemli değil o zamanda başka türlü bağlantı yaparsın kızılötesi, bluetooth veya kart okuyucu ile sorununu giderebilirsin.
bnde 2 tane sx1 vardı... İkisinede fw kurmaya çalıştığımda birini tanıyor birini tanımıyordu... Ama nasıl hallettiğimi hatırlamıyorum ne yazık ki Sad ama 1 ini telefoncudan denemek için almıştım geri verdim 1'iside bugün sustu SadSad
halloldu arkadaşlar sağolun. bi sorunum yokmuş aslında. siemens data suite programlayıcı swup modda iken kapalı gibi görünmesine rağmen fw ve patch yükleniyor.

[Image: k-45002-swup.jpg]]

X işareti telefon sadece açıkken kalkıyor.

bu arada cmert all_done'da yakıştı telefona Smile
Reference URL's