Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 ime nolacak...YARDIM..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Selam arkadaşlar 2 gün önce sx1 im hiç bişeyi yoktu fakat 2.önce işte gece yatmadan önce sx1 im yanımdaydı,ansızın ışıklarını yaktı we kilitlendi,bataryayı çıkarıp tekrar açtım açılmadı daha sonra açıldı fakat kilitlendi,sonra açılış ekranında kilitlendi,derken hiç açılmadı felan,ertesi gün az uğraştım tuhaf tuhaf şeyler yapıyodu açılıo kilitlenio felan derken en son açtım işlewleri çok normaldi fakat birden ekran kaydı we bataryayı söktüm,uğraşırke uğraşırken iyice kafayı yedi,defalarca format attım,hatta daha sonra açma tuşuna basınca kendi direk format atmaya başlıyordu ve artık bir iki basınca felan anca açılıo en son çarpı çıkıyor beyaz ekran gelio ve kalıyor.benimki gibi bazı arkadaşlarada olmuş okudum ama benim menü tuşunun altı acayip ısınıyor ve 5 6 ay önce boardumda çatlak olduğundan ısı yaptırmıştım acaba yine onlabi alakası warmı şimdi tekrar fw yüklücem bi denicem bakalım nolcak çok üzülüyorum yaaaCray bi yandan da korkuyorum çünkü fw yüklerken ekran yine kayma yaparsa ve kalakalırsa öyleSwoon
EVO Wrote:
Selam arkadaşlar 2 gün önce sx1 im hiç bişeyi yoktu fakat 2.önce işte gece yatmadan önce sx1 im yanımdaydı,ansızın ışıklarını yaktı we kilitlendi,bataryayı çıkarıp tekrar açtım açılmadı daha sonra açıldı fakat kilitlendi,sonra açılış ekranında kilitlendi,derken hiç açılmadı felan,ertesi gün az uğraştım tuhaf tuhaf şeyler yapıyodu açılıo kilitlenio felan derken en son açtım işlewleri çok normaldi fakat birden ekran kaydı we bataryayı söktüm,uğraşırke uğraşırken iyice kafayı yedi,defalarca format attım,hatta daha sonra açma tuşuna basınca kendi direk format atmaya başlıyordu ve artık bir iki basınca felan anca açılıo en son çarpı çıkıyor beyaz ekran gelio ve kalıyor.benimki gibi bazı arkadaşlarada olmuş okudum ama benim menü tuşunun altı acayip ısınıyor ve 5 6 ay önce boardumda çatlak olduğundan ısı yaptırmıştım acaba yine onlabi alakası warmı şimdi tekrar fw yüklücem bi denicem bakalım nolcak çok üzülüyorum yaaaCray bi yandan da korkuyorum çünkü fw yüklerken ekran yine kayma yaparsa ve kalakalırsa öyleSwoon
ben pek donanımdan anlamam ama... Menü tuşunun oralar ısınıyorsa muhtemelen MMI boardunda sorun vardırWink
Başka bir sx1 bulabilir ve tabi ciğerini sökmeye izin alabilirsenblink ön boardu bi değiştir öyle dene derim.
Benim başımada aynısı geldi donanımsal bir problem çıktı.E-gold olmuyordu ısı uygulanacakmış..
@EVO

sorun MMI boardda gibi görünüyor...sx1lerin cogunun artik verir olduugu bi ariza seninkiWink
ya bu sx1lere akıl fikir ermez durduk yere bozuldu 2 gün süründürdü beni ewe geldim fw yüklücem belki şarjı yetmez diye şarja takmıştım biraz durduktan sonra açtım telefonu çalışıyo yaf aslanlar gibi iyi ama bu iş nasıl oldu o çarpıdan sonra fw yüklemeden tekrar düzelmemesi lazımdı 2 gün boyunca hep o çarpı wardı??????????ısınmıyorda şimdi nese az biraz şarjda dursunda inş.tekrar aynı sorunu wermz yaa..
fazla umutlanma kardes...bi kere sorun verdiyse guvenilmez artikSmile
ewet şimdi iyi düzgün çalışıyor ama fasla uğraşmaya gelmiyor kendini restartlıyor,mesaj yazarken menüde dolaşırken hiç belli olmuyor kilitleniyor 5 10sn sonra resetliyor yada direk resetliyor,sanırsam bunun fw ile bi alakası yoktur değilmi?tekrar yüklesem düzelmez..MMI boardundan dolayı böyle bişey yapabilirmi.
bnce git mmi boardı sağlam olan bi sx1 le değiştir bakalım ona göre anlarsın sorunun fwde olacağını sanmıyorum...MMI board işe yaramazsa fw değiştirirsin Wink
EVO Wrote:ewet şimdi iyi düzgün çalışıyor ama fasla uğraşmaya gelmiyor kendini restartlıyor,mesaj yazarken menüde dolaşırken hiç belli olmuyor kilitleniyor 5 10sn sonra resetliyor yada direk resetliyor,sanırsam bunun fw ile bi alakası yoktur değilmi?tekrar yüklesem düzelmez..MMI boardundan dolayı böyle bişey yapabilirmi.
gönlünün rahat etmesi için orjinal FW'yi yeniden yükle (şu anki FW ne olursa olsun) ve hafıza kartlı-kartsız dene, yine sorun devamlı ve sık ise donanımsal olabilir.
eğer söküp takmış isen bağlantı yerlerini ve yandaki kameranın ve sesli arama tuşunun bastığı saçları kontrol et.
tamir gören bir boardın aynı sorunu tekrarlaması gayet normal.tekrar ısı uygulatmanı tavsiye ederim.
Reference URL's