Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Şebeke Problemi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar merhaba. Ben akşam telefonumun alarmını kurdum ve yattım sabah kalktım vs.. yatarken bişey yoktu ama sabah kalktığımda telefonumda şebekenin olmadığını gördüm.Dedim gelir herhalde ve 1 gün işte böyle geçti.

Telefonum en az 4 diş şebeke gorunuyor ama "TURKCELL" yazısı cıkmıyor ve arada bir gelip gidiyor sanırım telefon cekmiyor diyordum ve actım falan kurcaladım temazsızlık ihtimalini bile kontrol ettim ama yok telefon dişsel olarak şebeke gosteriyor ama turkcell yazısı cıkmıyor.

Hattamı bir problem var dedim yoki başka telefonda hemen cıkıyor turkcel yazısı başka hatta telefonuma takıyorum onunkinide gostermiyor sizce sorun nedir?
format atmayı bi dene. problem donanımsal değilse belki işe yarar..
olası ihtimaller;
1-operatör logo iptali
2-gsm şebeke yetersizliği
3-dahili antene giden pinlerde veya boarda giden yollarda temassızlık, oksitlenme vs.
cmert cim ve gecekuşum sagol bir gün sonra düzeldi ancak telefonda bişey vardı cunku başkasının hattınıda açmıyordu şebeke cekiyor ancak operatör logosu yok ancak logodan olan bişey deel arada bir gelip gidiyor ancak aramada yapmıyordu şuan maaşallah güzel problem yok teşekkürler
Herhalde sorun, servis sağlayıcının o bölgeye hizmet veren ünitelerindeymiş anlaşılan, yoksa telefon kendi kendine niye düzelsin.
ewt aynen benimde böyle bi problemim var ama nokia ve samsung telefonları kusursuz çekiyo benim telefon arama yapınca beş şebeke buluyo ama sinyal işareti normal gözüktüğü halde tr turkcell çıkmıyo telefon arma yapamıyor ben de cumaya kadar bekkleyecem sizler bi yol bulursanız söleyin servise vercem başka bi çağre aklıma gelmedi
sorunu buldum yere düşmüş olma ihtimali çok yüksek anten nin olduğu yerdeki lehimleri kontrol edersek sorun hallolur
arkadaşlar bende de bu probleme benzer bir sorun var, sebeke sinyal gösterge okları sürekli yanıp sönüyor, operator logosu hiç çıkmıyor, bu problem anten ve bağlantı yollarından mı kaynaklanıyor acaba?
Reference URL's