winswup ile tele yama yapamıorm nedeniyse "apply patch" yasısının deaktif olması .. peki bunun nedeni ne olabilir ...tel i görmüo mu .. ama ben normal bilgisayarımdan telin içine girebiliorm .. mrouter da da tel bağlı gözüküo ..
siz en iyisi resme bakın .. sorunu anlıcaksınız
![[Image: winswupls1.jpg]](http://img74.imageshack.us/img74/624/winswupls1.jpg)
arkaplanda halihazırda çalışan bir winswup update tool yok anlaşılan.patch yapımı ile ilgili detaylı açıklama ilgili başlıkta mevcut.
bahsettiğin konuya bakmıştım anlatılan gibi yapmıştım ben ztn.. ben de anlayamadım niye hata verdiğini :S
prgı açarken bi de şöle küçük bi ekran çıkıo .. belki burdan bi prb vardır ...
sonrasında "cancel" diorm ve üstteki resimdeki ekran gelio yani prg açılıo ama "apply" yazısı aktif deil işte

anlatamıyorum galiba, winswup mem. patcher tek başına hiçbirşey ifade etmez

arkaplanda mutlaka bir fw açık olması lazım.
e peki onu nasıl yapıcaz onu bilmiorm işte .. :S .. bi de galiba telefonu tanıtmadım ben .. yani hani kamera tuşuyla açıp usb kablosunu takıoz ya .. ben onu yapmadım ondandır belki de .. ya bilmiorm wala komik gelio belki ..
bu arada dediğim gibi tanıtmayı deniorm ama .. yeni donanım bulundu yazısı çıktığı anda pc kitlenio .. varsa bi yolu sölein .. yoksa da boşverin ya napalım

Cmert dostum demek istiyor ki;
Önce yüklemek istediğin FW yi açacaksın (örnek olarak SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_ALL in ONE )
FW bilgisayarında açıldıktan sonra wsmp26 açacaksın ve istediğin yamayı uygulayacaksın.
Büyük ihtimalle Fw açık olmadığı için wsmp26 da APPLY PATCH butonu aktif olmuyor.
teşekkürler arkadaşlar ilgilendiğiniz için sorun anlaşılmıştır

.. ben; hem tel.i winsup mod olarak mı ne tanıtmamışım ; hem de arkaplan da o dediğiniz prg çalışmıomuş ..
gerçi yine de yama yapamıorm .. çünkü tel i tanıtamıorm .. "yeni donanım bulundu" yazısı çıktığı an pc kitlenio ... res atmak zorunda kalıorm ..
neyse ark.lar bunu boşverin ben başka bişi sorucam -çok zahmet veriorm ama-
ben tel.i yedeklemeye çalışıodum ..ama sistemdeki bazı dosyalar kopyalanmıo .. yani o dosyanın yedekleme zamanı geldiğinde telefon otomatik res atıo kendine ve usb bağlantısı kopuo doğal olarak ...
vazgeçmiştim yedeklemeden de .. virüs vardır die düşündüm burdan 1-2 anti-virüs prg indirdim.."Disinfector v1.07 TR " yi yükledim .. ama çalışmadı .. sildim bu sefer de ikon u kaldı menü de ... system den silmeye kalktım dosyalarını .. tel yine res atmaya başladı ..bilmiorm belki virüs varsa prg a da bulaşmıştır ..
şimdi ise teli açamıorm daha doğrusu tel. açıldığı gibi kendine res atıo .. buna bir çözüm var mıdır? başınızı ağrıttıysam özür dilerim

ne dersiniz 1 gün fln bekliim düzelir mi ¿ olmadı sonrasında hardformat denerim

Teli kapa ve açarken (* + # + NO) YILDIZ KARE ve NO tuş kombinasyonu ile aç,
Soft format çekecektir kendine. Açıldıktan sonra
C:/System/Apps/Disinfector v1.07 TR
klasörünü komple sil...
Bu arada PC nin kitlenmesi bence bilgisayarından kaynaklanıyordur. SX1 driverını tekrar tanıtmaya çalış. Tabii bu tanıtacağın driverı da vermek bize düşüyor herhalde...
Tıkla ve SX1 Usb Driver indirr...
teşekkürler .. bu usb driver ı nasıl yüklücez .. swup mod da açarak mı .. yani kamera tuşu ve açma tuşu ile açarak mı yüklücez ¿ .. yoksa direk yükleyebilir miyiz ¿
ark.lar telefonu düzelttim(hard format) .. saolun varolun

.. bu yama olayını da başka pc de deniim .. bakalım orda olcak mı

..
yaşasın sx1 kardeşliği
iyi paylaşımlar iyi forumlar ...