Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Rahmetli İcin Toplanalım :(
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar sx1im sanırım öldü.. takılması nedeniyle batarya sökmüstüm ondan sonra telefon tepki vermemeye başladı...tamircilerde bisey yapamdı.. artık yapılması gereken belli.... Sad Sad
bataryayı mı söktün yani içini mi açtın? yeni bir batarya alabilirsin... Ama ölmüşsede ALLAH Rahmet eylesin...
auzunay Wrote:arkadaşlar sx1im sanırım öldü.. takılması nedeniyle batarya sökmüstüm ondan sonra telefon tepki vermemeye başladı...tamircilerde bisey yapamdı.. artık yapılması gereken belli.... Sad Sad
Geçmiş olsun,Sorry ümidini kesme, başka işten anlayan tamircilere götürürsün, izmir büyük, okulların kapanmasını bekle, okullar kapandıktan sonra bol bol vaktin olacakWink
bataryayı sökmüşsen batarya bozulmuş olabilir başka batarya ile dene bence rahmetli sx1 deme dokunuyoCray
sizin anladığınız gibi değil herhalde arkadaşlar. telefon açıkken hiç bir tuşla müdahale edilemez duruma gelmiş, "auzunay"da bataryayı sökmekten başka çare bulamamış. en azından ben böyle anladım.Thumbup

"MaGNeS" :bye:buzdolabına koysa acaba kendi kendine 2 gün sonra düzelirmiykiYahooDrinksCrayCrayCrayCrayCrayCrayCray
buzdolabı kesmez o bataryayı 500 derece fırına atmak lazım Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
bataryayı değil telefonu, böylece buharlaşıp, belki 1 milyon yıl sonra reankarnasyonla SX2 olarak düşer dünyayaBig GrinYahooYahooYahooYahoo

bize auzunay kızacak ama, kendi telefonlarımızın akibetini görmüş gibi olduk, biri arızalandımı, kuş gribi gibi arkası geliyorYahooYahoo
Big GrinDrinksDrinksDrinksByeblink
yeni batarya işi çözer gibime geliyo duman çıkmayan sx1 den ümit kesilmez
hep diyorum yaptığımız izmir buluşması lanet yaydı Big Grin buluşmadan sonra sırayla hepimizinki bozuldu Big Grin
nashilia doğru anlamış telefon takılmıstı yapcak bisey yoktu söktüm artık açılmıyo sadece kısık bi dıt dıt dıt sesi geliyo beyler...

geçen verdim bi tane tamirciye üst board yanmış dedi yapamayız dedi bu arada...
sanri Wrote:hep diyorum yaptığımız izmir buluşması lanet yaydı Big Grin buluşmadan sonra sırayla hepimizinki bozuldu Big Grin

Hakikatten haa Big Grin ya hiç dikkat etmemiştim ama ne güzel gidiyodu,bi buluşma yaptık lanetlendik sanki,benimki gitti bi köşede duruyo,erdeminki bozuldu Big Grin sırada kim var acaba?Ajanmı yoksa barışmı Big Grin Toungue
ilk bozulan benimki oldu bi kere Big Grin garantisi vardı da yaptırdım. şimdi garanti de yok bi daha bozulursa durum kötü
bozuk bordu değiştir düzelir
auzunay Wrote:nashilia doğru anlamış telefon takılmıstı yapcak bisey yoktu söktüm artık açılmıyo sadece kısık bi dıt dıt dıt sesi geliyo beyler...

geçen verdim bi tane tamirciye üst board yanmış dedi yapamayız dedi bu arada...
boardu bulsam değiştirir misin abey die sor belki yapar Big Grin
mmi board bende de kalmadi...nerde o stok yaptigimiz gunlerCray4 MMI im vardi yanyana...
Reference URL's