fugitif95 Wrote:5200 oyunları için [Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
kanka yüklenmio ya bu oyunlar winrar olarak inio hem onlarda atılmıo içindekileri de desteklemio
contmesut Wrote:fugitif95 Wrote:5200 oyunları için [Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
kanka yüklenmio ya bu oyunlar winrar olarak inio hem onlarda atılmıo içindekileri de desteklemio
zipli dosyaları açıp içindeki uygulamları telefonuna bi şekilde atacaksın...
ya ark. sımdı 5200 a msn pr0gramı yuklenmı0mu yuklenı0sa lınk k0yarsanz c0k sewınırmmm
hayır yüklenmiyor...forumdan bi arkadaş daha sormuştu araştırmıştım

usta yaa oyunlarda ben rar lı atıyom çalışmıyo rarsız atıyom çalışmıyo pc suite ile atmaya çalışıyom atılmıyo birazdaha açıklama yaparsanız sevinirim
rar uzantılı dosya zaten sıkıştırılmış dosyadır-çalışmaz...
rar ın içinden çıkan .jar ve .jad uzantılı dosyaları telefona atacaksın

pc suitte sorun olmadığından emin ol,senden önce bu uygulamaları kuran ve kullanan arkadaşlar vardı

fugitif95 Wrote:su1275 Wrote:selam arkadaşlar 5200 nokia için thema,oyun programlar yüklenebilirmi? yardımcı olmanızı rica ediyorum.
saygılarımla su1275l
program degil ama oyun tema vs yüklenebilir...yukarıdaki mesajımda link vermiştim...yine vereyim;
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
Tamam tema için çok teşekkür ederim de ben burda oyun göRemiyorum yaRdımcı oLun Lütfen

5200 için oyunlar...[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
slm ark. ya bna cok acele 5200 ın ınternet ayarlarının nsl yapıldıgını s0ylermısınz cok lazım yaaa
msn programı var 5200 için
MOBİLMSN diye
bişi
ya ark. bn sze bısı sorcam bluetooth ıle bedava mesajlasma warms telefona yukluomussn bluetooth tan bedava mesaj atıomussn bıln warmı ?
arkadaş bi site var kendi temanı istediğin resimle yapıyosun o siteyi bilyomusun bilmiyosan araştırırmısın
evet öyle bir site var...adı ownskin.com.ama kesinlikle tavsiye etmiyorum,kalite sıfır...

merhabalar...
nokia 5200 telefonuma tema yüklemek istiyorum ama buradaki link i kullandım fakat olmadı acaba nerde hata yapıyorum.
şimdiden teşekkür ederimm.
duru529
duru529 Wrote:merhabalar...
nokia 5200 telefonuma tema yüklemek istiyorum ama buradaki link i kullandım fakat olmadı acaba nerde hata yapıyorum.
şimdiden teşekkür ederimm.
duru529
bir de şu linki deneyin...
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
merhaba arkadaşlar öncelikle site çok güselmiş.Benim bi sorum olucak nokia 5200 a msn yükleniyomu? bi ark yükleniyo demiş yüklenmiyo da denmiş ben ona göre tlf değişicemde ablamla

cvp bekliyorummm çok acil
ark. bn sıze bır sey sorucam 3gp donusturucu trelefona vıdeo atmak ıcın yardımlarnz ıcn sımdıdn tsk. ederm
fugitif95 Wrote:telefonuna media player kurulamiyor çünkü symbian 60 değil...
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz] indirebilirsin
ya arkadaşım ben bu sitede oyun bulamadım hep tema hep tema
fugitifi delirmişiniz naapmışınız burda

oyun istiyosanız smart60.ru adresine girip bakın soldaki menüde java kısmında var yeteri kadar

java program çok az,olanlarda bi işe yaramıyor,oyunlarla yetinin...Tema olarakta zedge.neti öneririm,üye olup günde 30 dosya indirme hakkına sahip oluyonuz...