Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Aksesuarlar neden uymaz???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Geçen sene kardeşime siemens cx75 almıştık ve yanında müzik dinlemek için hoparlöre benzer bi aksesuarı vardı. Benim Sx1'i takınca yerine oturdu fakat o da ne! aksesuar desteklenmiyor yazısı çıktı.

[Image: 2491muzik.JPG]

Aynı şekilde birde flash görmüştüm bir keresinde. Şunu alayım dedim ama yine aynı şey. Aksesuar dsteklenmiyor.

[Image: 9734flash.jpg]

Bu aksesuarları yaparken kendi çıkardığın diğer modellere uydurmak bu kadar zor mu? Zaten siemens aksesuarları bulmak kolay değil olanlar da telefona uymuyor. Sx1 için bir araç kiti bile bulamadım. Bulduğun siemens araç kitlerinede sx1 oturmadı. Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar? Sx1 kendi firması tarafından neden bu kadar dışlanmıştır acaba?
IMS ve flashın soket içi bağlantılar farklıdır, istersen IMS için uyarlama yolunu anlatan bir anlatım gönderebilirim ama flash için bilgim yok.

işte elindeki IMS cihazını SX1 e uygun hale getirmen için gerekn bağlantı şeması Thumbup

[Image: _775_%20_musicset20.jpg]

[Image: _775_%20_musicset21.jpg]
Cmert saolasın. Nasıl bilebiliyosunuz bu kadar şeyi hayret ediyorum. Sx1 profesörü gibisin.
Birşey daha soracaktım. IMs cihazında bu bağlantıyı yapınca cihaz hala cx75'le kullanılabilir mi?
zannetmiyorum ...
Bahsedilen bağlantıları ayrılabilir yaparsan olur mesela anahtar ile veya jack ile senin yaratıcığına kalmış birşey SX1 takınca jack'ıda birleştirirsin veya anahtar devresini açarsın, cx75 takınca olduğu gibi bırakırsınWink nasıl olur ThumbupYahoo
nashiila Wrote:Bahsedilen bağlantıları ayrılabilir yaparsan olur mesela anahtar ile veya jack ile senin yaratıcığına kalmış birşey SX1 takınca jack'ıda birleştirirsin veya anahtar devresini açarsın, cx75 takınca olduğu gibi bırakırsınWink nasıl olur ThumbupYahoo

Fikir çok güzel ama uygulamada problemler çıkabilir. Ya aletin dışına biraz kesip anahtarı dışarı vermek lazım yada her seferinde aletin içini açmak gerekir ki bu biraz zor görünüyor.

Şu anda IMS'i açmaya çalışıyorum ama ne bir vida var nede diş. Cmert sen o görüntüyü nasıl aldınki? Aleti bizzat kendinmi açtın.
resimler netten ama bir IMS cihazım olsa mutlaka açardım Big Grin

[Image: _775_%20_musicset10.jpg]

[Image: _775_%20_musicset11.jpg]

[Image: _775_%20_musicset15.jpg]

[Image: _775_%20_musicset16.jpg]

[Image: _775_%20_musicset17.jpg]
Saol dostum. Dün bütün gün bunu bulmaya çalıştım nette. Sayende şimdi cihazı açmayı başardım sıra bağlantılara geldi. Ellerin dert görmesin..
Evet sonunda oldu. Lehimleri yaptım ve IMS Sx1'de çalıştı. Teşekkürler cmert.
Bu arada cihaz cx75'le hala kullanılabiliyor. Hem sx1, hem cx75. Mükemmel
ellerine sağlık, olumlu sonuç görmek ne güzel Smile
cmert Wrote:ellerine sağlık, olumlu sonuç görmek ne güzel Smile

Sayende kardeşim. Sen yol göstermesen nerden aklıma gelirdi ordan oraya kablo çekmek filan. Yardımların için teşekkürler...
ek bir bağlantı ile birleştirip ayırmaya gerek kalmadan hallolması iyi olmuş, IMS'ni her iki cihazınızda da güle güle kullanın. cmert kardeşimize de teşekkürler.
Reference URL's