Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: problemsiz sx1 i olan varmı
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
işte bendeki problemler
yan kamera ve ses tuşu çalışmıyor
joystick aşagı basıyor (en siniri)
bazı wawlarda çağrı gelince kitleniyor
kulaklık yuvası çok hassas
sendeki sorunlar telefonun fazla hırpalanmış olduğunu gösteriyor... bilinen bazı sorunları var ama bunlar değil...
Bence sorunsuz bir SX1 yok, ancak sorun oluştuğunda bazen formatla hallolabilecek birşey yetersiz bilgi sahibi kişiler acele ile geriye dönüşü imkansız arızalara sebep oluyorlar.SorryCray

senin probleme gelince; söyliyeceklerim tahmini yorumdur.Smile
kasayı söküp takarken kamera ve ses tuşlarının arkasındaki pinleri ana board'ın arkasında kalmış olabilir kontrol et.

Telefon kapalı iken, joystick'in dip kısmına yağlı kontak spreyi sık ve 360 derece saat yönünde ve tersi yönde daireler çizerek çevir, daha sonra yağ kalıntılarını emici bir bezle güzelce temizle kısa devre yaptırmasın. inşaallah hallolur.Thumbup

kilitlenme zaman zaman hepimizde oluyor, seninki wav'dan ise çözümü belliBig Grin
teli tamirciye verdim kamera ondan olabilir joystick için yağlı spreyi teli açmadanmı sıkacağız
telefonuda 2.5 yıldır kullanıyorum ondan baya bi yıprandı
Arkadaşlar,benim SX1'i 2.5 senedir kullanıyorum ve bir kere bile servise götürmedim.Üstelik 2sene boyunca svn:13 versiyonda kullandım.Garantisi bitmesine 1ay kala cesaretimi toplayıp **cmert*arkadaşımızın fwsini yükledim.Şuanda ise;15 up4 plus kullanıyorum ve cok memnunum.
Bu durum biraz şans meselesi diye düşünüyorum ve bende sanırım şanslıyım.

SAYGILARIMLA..!
güzelim telefonuma ne geldiyse benim yüzümden geldi yapmadığımı bırakmadım ve hala direniyorSmile
sx1 hassas bir alet onu kız gibi kollayacaz ki oda bize karılık yapsın.benim sx1 im maşallahlık sıfır geldi.3 4 ay önce değişti yani.gözümden bile sakınıyomm...
GoneWithTheSin Wrote:güzelim telefonuma ne geldiyse benim yüzümden geldi yapmadığımı bırakmadım ve hala direniyorSmile
aynı olayı bende yaptım teli dağıttım başka telofonlara taktım ve hala kullanıyorum mükemmel bir telmiş hiç şikayetçi değilim
Reference URL's