merhabalar. yeni aldığım telefonun tuş takımı altındaki boardda ilginç bi durum var. radyo sesini buzzer ve kulaklıktan veriyor görüşme de yapabiliyorum ama diğer seslerin hiç birini alamıyorum. tiner ve ısı da uyguladım ama olmadı. diğer board üzerine takınca da durum aynı. arıza nerede olabilir? herhangi bir devrede kopukluk olabilirmi acaba? NOT: yeni fw de attım üstelik.
...radyo donanımsal olduğundan sanırım sesini alıyorum ama diğer bütün sesler yok.. bide görüşme sesi tamam.YARDIMLARINIZI BEKLERİM
iki boardda durum aynıysa sorun MMI boardda olabilir ....
cmert Wrote:iki boardda durum aynıysa sorun MMI boardda olabilir ....
cmert kardeş dediğin doğru. bunu nasıl halledebilirim. 2. bir mmı da var elimde ama arızalı. onden parça alınabilirmi?
deneme yanılma yolu uygulanabilir ...
Geçen sene aynı sorunla ben karşılaşmıştım , ozamanlar telefonumun garanti süresi dolmamıştı , doğalolarak Ankara'ya gitti servise , tamir olup geldiği zaman faturada "orjinal hoparlor değişimi" yazıyordu.Yani anlayacağın hoparlor bir şekilde yanmıştı.
Caplumba Wrote:Geçen sene aynı sorunla ben karşılaşmıştım , ozamanlar telefonumun garanti süresi dolmamıştı , doğalolarak Ankara'ya gitti servise , tamir olup geldiği zaman faturada "orjinal hoparlor değişimi" yazıyordu.Yani anlayacağın hoparlor bir şekilde yanmıştı.
hoparlör sağlam. dedimya radyo dinleyebiliyorum hoparlörden.konuşma yapabiliyorum. mmı başka borda takılınca da durum aynı. eğer veri yollarındansa nasıl halledilebilr. yazılımdan olabilir mi
kardes diolog entegresı bozuk
onu degısmen lazım
serkan487 Wrote:kardes diolog entegresı bozuk
onu degısmen lazım
elimde ikinci bir board ve mmı(sorunlu) var. dediğin entegre tam olarak nerede? değiştirmeyi deneyeyim. ilgin için saol
sende sıcak hava ve flux + ekıpmanlar warmı yokya ben degıstırıerem sana ben telefoncuyum sımdıye kadar cok sx1 yaptım sıemenslerde boyle sorunlar genelde diolog entegresınden kaynaklanıyor deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
eklerden detaylı bır sekılde konusuruz:::::::
serkan487 Wrote:sende sıcak hava ve flux + ekıpmanlar warmı yokya ben degıstırıerem sana ben telefoncuyum sımdıye kadar cok sx1 yaptım sıemenslerde boyle sorunlar genelde diolog entegresınden kaynaklanıyor deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
eklerden detaylı bır sekılde konusuruz:::::::
ekledim. umarım görüşürüz
arkadaşlar bende de aynı ssorun olmuştu hoparlör değişmişti garantiden
yedibeyza Wrote:arkadaşlar bende de aynı ssorun olmuştu hoparlör değişmişti garantiden
hoporlör sağlam.
zil ve mp3 sesleri yok. radyo var
gecenlerde yazdıgıgım gıbı sorun donanımsal dıalog entegresı sana 100/1000 garantı werırım

yanı beklemene gerek yok

Bende de arada telefondan hiç ses gelmiyo, ne hoparlörden ne de kulaklıktan. Sonra kendiliğinden düzeliyo ama arama yapmadan telefondan ses gelecek mi diye önce 8090 ı arıyorum ve telefonun sesi çıkacak mı bilmediğimden sessiz mod a alamıyorum. Orijinal firmware kullanıoyorum sorun neden olabilir?
serkan487 Wrote:gecenlerde yazdıgıgım gıbı sorun donanımsal dıalog entegresı sana 100/1000 garantı werırım
yanı beklemene gerek yok
doğrudur serkan kardeş.başka da bir yorum yapan arkadaş olmadı zaten. teşekkürler
farukanan28 Wrote:Bende de arada telefondan hiç ses gelmiyo, ne hoparlörden ne de kulaklıktan. Sonra kendiliğinden düzeliyo ama arama yapmadan telefondan ses gelecek mi diye önce 8090 ı arıyorum ve telefonun sesi çıkacak mı bilmediğimden sessiz mod a alamıyorum. Orijinal firmware kullanıoyorum sorun neden olabilir?
düşürmüşsün sanırım. vidalarını bi sık istersen
aslında düşürdüğümü falan hatırlamıyorum ama zaten hoparlör ve kulaklığın sesi aynı anda gidiyo, yani sorun donanımsal gibi gelmiyo. belki ömrünü tamamlıyordur

farukanan28 Wrote:Bende de arada telefondan hiç ses gelmiyo, ne hoparlörden ne de kulaklıktan. Sonra kendiliğinden düzeliyo ama arama yapmadan telefondan ses gelecek mi diye önce 8090 ı arıyorum ve telefonun sesi çıkacak mı bilmediğimden sessiz mod a alamıyorum. Orijinal firmware kullanıoyorum sorun neden olabilir?
aynı sorun sabahtan beri devam ediyo, hiç bu kadar uzun sürmemişti. neden olabilir bir fikri olan yok mu?