Arkdaşlar sx1 firmware çöktü.Telefon açılıyor siemens mobile yazısı çıkıyor daha öteye gitmiyor.Ne yapabilirm.Önceden Siemensin sitesinde firmwareler vardı onları yüklüyordum.Şimdi birsürü şey çıkmış kafam karıştı dogrusu...
ya arkdaslar forumda bircok program verilmişş ama linkler ölü ben telefonuım eskisi gibi açılsın istiyorum yeter orjinal firmware arıyorum yani, hafıza kartım da yok zaten.Nerdedir kimbilir hafıza kartım bulamıyorum...
Arkadslar bu arada telefıona *+# ve No tuşları eşliğinde hard format da atmaya calıstım ama format ilerlemiyor.Ne yapmam lazım acaba?Orjinal bir yazılımı yuklemedim sadece onu da yaptıktan sonra yapabilieceklerim bitecek galiba

arkdaslar niçin kimse yanıt vermemiş?Umutsuz vaka mı benim telefonum?
Neyse beklemek sıkıcı oldu biraz,en iyisi bu telefonu servise götürmek serviste yazılımı yükletmek kaç paraya patlıyor arkadaslar bari onu soyleyin.Tesekkur ederimm...
arkadasim sakin ol biraz,acele etmene gerek yok bi hal caresi bulunur kafani yorma ...fw olarak cmert_up4+ ve üstü var forumda arattir...servise gondermedn once yapabileceklerin varsa yap...acele etme hem topiği acali 1 saat olmamiş daha herkesin işten cikma vakti..birazcik sabir ok?

ben şimdiye kadar hiçç orj olmayan fw yuklemedim.Bu forumla yeni tanıstım ondan olacak galiba:)ama su anda telefonum acılırken kilitlendigi için orj fw yuklemem gerekiyor sanırım.Ama forumdaki tüm linkler ölü hemenpaylas linkleri bile var:)Winsupla yuklemeye calıstım olmadı zaten swap modda acılınca yeni donanım bulundu falan da demiyor windows...
winswup modunda pc telefonu otomatik olarak tanımaz. sx1 cd'si varsa data suite'i kur. Sonra Fw yüklemeyi dene. Garanti süren bittiyse forumdaki fw'lerden (up_4 veya All_in_one) birini kurmanı öneririm. Memnun olmayan kimseyi görmedim.
off off off datasuit de ewde kaldı.Bi de o lazım şimdi.biraz baktım ama datasuit de yok nette.Siemens benq ile birleştikten sonra sitede eski telefonlara aitne kadar dosya varsa hepsini kaldırmıslar.Mail attım siemense bu dosyaları neden kaldırdınız diye.Ben mi bulamadım acaba diye de düşünmüyor degilim?Su anda datasuit ve de Orj fw lazım bana arkadslar.Elinizde varsa yardımcı olun lütfen arkadaslar....
update tool kullanabilmen için bir önceki versiyonun, yüklemek istediğinden düşük olması gerekir.aynı sürüm olsa bile yine yükleyemezsin.
winswup ile versiyon farketmeksizin her türlü yükleme yapabilirsin, detaylı kullanımı forumda mevcut

cmert Wrote:update tool kullanabilmen için bir önceki versiyonun, yüklemek istediğinden düşük olması gerekir.aynı sürüm olsa bile yine yükleyemezsin.
winswup ile versiyon farketmeksizin her türlü yükleme yapabilirsin, detaylı kullanımı forumda mevcut 
Winsup ile yuklemeye calısırken asagıdaki gibi bir hata alıyorum.Yuklerken telfonu swap moda almak için joystcik+açma tusuna basıyorum.Telefon Ekranında usb kablosunu baglayın pc den update i saecin gibi uyarılar cıkıyor...Ne yapabilirim?
http://www.resimupload.com/ds874771321_sx1_1.html
http://www.resimupload.com/ds296063811_sx1_2.html
verilen usb driverlerini tanıt. SX1 yükleme modu driverları var. onları göstercen
s.a arkadaşlar bu forumda yeniyim hatta forumlara ilk yazım bu.sx1 im çöktü firmware yüklemek istiyorum ama link görnünmüyor ve üyeliğin bir haftayı doldurması isteniyor.bu konuda yardım edermisiniz...
üyelik süreni doldurmalısın, halihazırda başka link yok
bu site gerçekten güzel olmuş elimden gelen destegi sunacagım...
thasmudyan Wrote:cmert Wrote:update tool kullanabilmen için bir önceki versiyonun, yüklemek istediğinden düşük olması gerekir.aynı sürüm olsa bile yine yükleyemezsin.
Winsup ile yuklemeye calısırken asagıdaki gibi bir hata alıyorum.Yuklerken telfonu swap moda almak için joystcik+açma tusuna basıyorum.Telefon Ekranında usb kablosunu baglayın pc den update i saecin gibi uyarılar cıkıyor...Ne yapabilirim?
http://www.resimupload.com/ds874771321_sx1_1.html
http://www.resimupload.com/ds296063811_sx1_2.html
mmı bozuk kardeş. aynı sorun bende de var. ikinci telefonumu tanıyor fw yüklüyor.mmı bozuk olanda ise sendeki durum gerçekleşiyor,bilgisayar tanımıyor. bana bol flux ve ısı önerildi ama henüz yaptıramadım. dikkatine
thasmudyan Wrote:arkdaslar niçin kimse yanıt vermemiş?Umutsuz vaka mı benim telefonum?
Dostum telefonu yere düşürdüysen ya da sert bi darbe aldıysa tuş takımı altındaki entegrelerin ayaklarında soğuk lehim diye tabir edilen kopukluklar oluşabiliyor.Bir telefoncuya götürürsen entegrelere sıcak hava geçerek ya da entegreyi tekrar kalıplayarak yardımcı olacaktır.tabi yeniden kalıplamaya ynaşan birini bulursan daha ii olacaktır.

benimde bir sorunum var benim telefon swup ta aç1lm1yor