Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: istanbulda sx1 kabı satan bi yer arıorum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
beyler hafta sonu istanbula gidiyorum da sx1 kabı satan bi yer arıorum herkes bildiğini yazsın artık nerde kalırsak en yakın olan yerden alıcam Smile cevaplaru orjinal/sahte, fiyat ,adres , anadolu/avrupa olarak yazarsanız karşılaştırmam daha kolay olur saolun şimdiden
sx1 kabı derken "kapak mı" arıyorsun yoksa "kılıf mı". Kapak arıyorsan yan sanayi kullanmamanı öneririm. Boardı sıkıştırıp sorunlara yol açabiliyor galiba.Forumda da ilgili konu vardı. Aksesuar vs. arıyorsan bildiğim en kapsamlı yer, sirkecide doğu bankın karşısında telefon aksesuarları satan bi mağaza var ama her aradığını bulursun diyemem.
sx1 kasası arıyorum.. saolun yazdklarınız için Smile
yine doğubank karşısında "altın han" a bakabilirsin ama orjinal bulman oldukça zor ...
en iyisi teknik servislerden susmuş cihaz sormak Wink
beyler rem aksesusar die bi yer varmış orası büyük yerlerden biriymiş baktım orda yoktu.doğubank içinde de bi kaç yere sordum nafile Smile yarın uğrarsam bakıyım bi söylediğin yere cmert abi saol Smile
Tahtakale'de hasırcılar han var orada dükkanın adınıo hatırlamıyorum bidaha ki gittiğimde adını söylerim bana inanmıyacaksınız ama orjinal kapak var hemde 20 ytl.Tek sorun adamların işi bilmemesi sx1 kapak diye sorunca sx1'in ne olduğunu bilmediklerinden yok diyolar.Sonra ben içerde kulaklık bakarken bi baktım 5-6 tane orjinal kapak pazarlıkla 18 e alabildim, hemen denedim cuk oturdu.Kapak alacaklar o hanı iyice araştırsın bence.
Reference URL's