Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Rapide çözüm
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ARKADAŞLAR VERECEĞİM KÜÇÜCÜK TİYO İLE RAPİDDE BEKLEMEYE SON BAŞLAYALIM

1= BİLGİSAYARINIZDAKİ BAŞLATA TIKLAYIN

2= ÇALIŞTIRI TIKLAYIN VE CMD YAZIP TAMAM DİYİN

3= ÇIKAN SİYAH KUTUYA ŞUNU KOPYALAYIP YAPIŞTIRIN ( ipconfig/flushdns ) [PARANTEZLER YOK]VE ENTER TUŞUNA BASIN
TEMİZLEME BAŞARI İLE YAPILMIŞTIR

DNS ÇÖZME ÖNBELLEĞİ BAŞARIYLA TEMİZLENDİ YAZISINI GÖRDÜYSENİZ İŞLEM TAMAMDIR HER DOSYA İNDİRMEDEN BUNU KOPYALAYIN YAPIŞTIRIN ENTER TUŞUNA BASIN DENEDİM VE ONAYLIYORUM
ufsxhacker Wrote:ARKADAŞLAR VERECEĞİM KÜÇÜCÜK TİYO İLE RAPİDDE BEKLEMEYE SON BAŞLAYALIM

3= ÇIKAN SİYAH KUTUYA ŞUNU KOPYALAYIP YAPIŞTIRIN ( ipconfig/flushdns ) [PARANTEZLER YOK]VE ENTER TUŞUNA BASIN

DNS ÇÖZME ÖNBELLEĞİ BAŞARIYLA TEMİZLENDİ YAZISINI GÖRDÜYSENİZ İŞLEM TAMAMDIR HER DOSYA İNDİRMEDEN BUNU KOPYALAYIN YAPIŞTIRIN ENTER TUŞUNA BASIN DENEDİM VE ONAYLIYORUM

Kardeş Teşşekkür ederim de ne işe yarıyor buu Big GrinBig GrinBig Grin
ahmeturfa Wrote:
ufsxhacker Wrote:ARKADAŞLAR VERECEĞİM KÜÇÜCÜK TİYO İLE RAPİDDE BEKLEMEYE SON BAŞLAYALIM

Kardeş Teşşekkür ederim de ne işe yarıyor buu Big GrinBig GrinBig Grin
rapidshare adli bir upload sitesi var.. Sanırım her indirmeden sonra 3 dk beklemek zorundasın eğer üye değilsen...Üyelik paralı.Bu şekildede indirmeler arası beklemeden download yapabılıyorsun anladığım kadarıyla...Modeme reset atarakda oluyordu sanırım. Wink
teşekkürler...iyi bir çözüm..Wink
ya bunlarla uğraşacağınıza bir ki arkdaş toplanın yıllık premium alın bu kadar zahmete gerek bile yok mesela biz 5 arkdaş kişi başı 20 ytl verip senelik aldık Wink paşalar gibi kullanıyoz
hiç para vermemek varken...bende olsam bu yöntemi kullanırım para az da olsa BOŞA olduktan soonra niye para veriyim ki?Toungue
fugitif95 Wrote:hiç para vermemek varken...bende olsam bu yöntemi kullanırım para az da olsa BOŞA olduktan soonra niye para veriyim ki?Toungue
Masaüstüne yaptığım kısayol ile tek tıkla modeme reset atabiliyorum niye boşuna para vereyim ki Smile
MaGNeS Wrote:
fugitif95 Wrote:hiç para vermemek varken...bende olsam bu yöntemi kullanırım para az da olsa BOŞA olduktan soonra niye para veriyim ki?Toungue
Masaüstüne yaptığım kısayol ile tek tıkla modeme reset atabiliyorum niye boşuna para vereyim ki Smile

adam işi biliyor...Thumbup
bence boşuna aynı anda istediğin kadar dosya indiremiyorsun inanki 20 ytl verip yıllık almak daha akıllıca
Nerede Beleş Orya Yerleş Hesabı Dimi....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

üç kuruş vermicem diye kapı merceğini söken adamdan ne beklersin Toungue
beni hiç şaşırtmıyosun ihsan aynen devam Yahoo
cmert Wrote:

üç kuruş vermicem diye kapı merceğini söken adamdan ne beklersin Toungue
beni hiç şaşırtmıyosun ihsan aynen devam Yahoo

Shiftyo zamanlar mercek satan bi yer olsaydı biz de gider parası neyse öder babalar gibi alır çıkardık ama napalım yoktu o zamanlar...:shifty:ha bide söz verip bana mercek göndermemiştinSadCraySorryCray
İnan Bi Çok Yol denedim hiçbiride yeterli olmadı ama yinede bunuda bi deneyecem bakim umarım olur ellerine sağlık
fugitif95 Wrote:Shiftyo zamanlar mercek satan bi yer olsaydı biz de gider parası neyse öder babalar gibi alır çıkardık ama napalım yoktu o zamanlar...:shifty:ha bide söz verip bana mercek göndermemiştinSadCraySorryCray

hadi buyur burdan yak ... Swoon
merceği aldığım dükkan kapandıysa ben ne yapam ihsan, cem abi ye de alamamışım o yüzden.zaten nazarın değdi merceğimde kayboldu Sorry Cray
ben sana carlzeiss mercek yolladim amaToungueşaka bi yana...teşekkür ederim mercek gonderemediğin için böylece bende öğrenmiş oldum mercegin nerde satildiğınıLaugh
Arkadaş Sağol ya işe yaradııı...

Bende bunu programı olcaktı biryerlerde...

Evreka!

link: rapidun.rar - 1.44MB
Reference URL's