Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: servise gitmeden halledilir mi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[/align][align=justify] arkadaşlar geçenlerde sx1 im birden kapandı bataryasında sorun olduğundan bende şarjı bitmiştir dedim. eve geldiğimde şarja bağladım fakat daha sonra telefon açılmadı. başka batarya denedim yine açılmadı. sonra ki denemelerimde ise açma tuşuna bastıktan sonra bir hata uyarısı vermeye başladı ama yine açılmadı. sorun ne olabilir sizce. bir kere bile yere düşmedi sadece geçenlerde firmwareden kaynaklanan bir hata yüzünden format yemişti.

birde servise gitmeden halledebilinir mi?

yada servise gitmeden önce ben neler yapabilirim telefonu kurtarmak adına?
hata uyarısı derken ne gibi hata bilgileri yaz oba göre yorum yapabilelim
bi format çek belki düzelir
hata uyarısı sesli hocam cırt cırt diyo 4 -5 kez sonra o da kesiliyor.
formatta atılmıyodu geçen bir denk geldi bir kez daha deneyim dedim attı formatı ama sonra yine açılmadı.
fw yükleyim dedim olursa bugün usbyi bağlayın yazısı çıktı ama bilgisayar görmedi.
anlamadım usb kablosu çalışıyor arkadaşta da var aynı telden o da benim kabloyu kullanıyor. daha önce bilgisayardan yüklemede yaptım driverlarda tam acaba diyorum usb nin tele girdiği yer mi bozulduki ?
Telefon kapalıyken usb kabloyla pc telefonu görmez. Telefonun swup modda açılıyormu bu arada.
artık hiç açılmıyor Sad bana servis yolları gözüktü gibi Smile
saolun yinede
ermuser Wrote:artık hiç açılmıyor Sad bana servis yolları gözüktü gibi Smile
saolun yinede

mmı boardın yarım kalan fw den dolayı göçmüş bence. tıpkısı benim başımda
MMI board gitmiş
garantin varsa servise gönder
yoksa da gönderSmile
kardes ıster yolla ben bakıım
deuz_fahr_bahadir@hotmail.com
serkan487 sx1 telefonumu yolladım şimdi çatır çatır çalışıyor dünyada böyle arkadaşlar kalmış allah razı olsun
Reference URL's