Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 30mb'lik Sx1 quiksilver 85 ytl
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar elimde'ki sx1'i satıorum simdi sx1 calısmasına calısıor
telefon ac mp3 dinle oyun bile oyna ama kendi ürettigim cözümle bu isi yapıorum işlemcinin üstüne kagıt parcası ile baskı yapıorumm bide
sx1'i montaj sırasında sol tus blogunu bozdum onun icin bu fiyata satıorumm Kasa Ekran tertemizz misler gibi bunun haricinde istiyen varsa resimde eklerim aykut447@hotmail.com'a mail Atabilirseniz sevinirim.. ilgilenen varsa
Foto koymayı dene
resimler eklendi ve sol tuş takımı bi arkadaş vericek zaten 5 ytl satıolar bulabildikten sonraa Big Grin
[Image: sx12dp4.th.jpg]
arkadan resimmm
[Image: sx14wp1.th.jpg]
parca parcamı satsam meredi ne yapsamm Sad(
parca parca satılınca daha pahalıya gidior Big Grin
kardeş o makinadan hayır gelmez 50 ytl veriyim fazlası olmaz kendi makinamı yapmak için kullanacam benim makinada böyleydi 26 gün sonra istifa etti çalışmıyor istersen g_f_b01@hotmail.com
ustam senin makina iflas etmis olabilir bunlaırda fiyat politakamı deistirmek icin bi koz olarak kulanabilirsin simdi kagıt sıkıstırıorum kücük
bi temassızlık var hava tabancasıyla o sorunu cözüolar basit bi cözümm hava tabancam olmadıgı icin böle cözdüm vede telefou yaptıktan sonra oyun oynadım mp3 dinledim test ettim kulandımmm
simdi nie 50 ytl verimki 50 ytl vericegime kulanmayı düsünürümmm Smile)
peki senin telefon iflas etmis nicin aynı durumdaki telefonu alıosunn
Reference URL's