Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Lütfen yardım (mesaj var ama mesajlara girice yok yazıyor)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar baslıkta dedigim gibi telefonumda 1 yeni mesaj var yazıyo ama göstere bastıgımda mesaj yok yazıyo cmertin son fw sini kullanıyorum ve telefon da msdriver var acaba hafıza kartına bir dosya mı acmam gerekiyor?uzmanlardan yardım bekliyorum yardım ederseniz sewinirim
hafiza kartini cikarip telefona restart at bakalim ...mesaj indexleri bozulabiliyor bazen...
fugitif95 kardes denedim sonuc maalesef yok baska fikri olan varsa denemeye hazırım
cmert,fugitif95 ve gecekusu35 kardeslerim önerilenizi deniyorum birazdan sonucu yazarım

cmerti katmamın nedeni gecekusu35 kardesimin veridigi linkteki yardımıdır.

simdi bi mesaj geldigi zaman su hatayı veriyo "time works great changes" bu nedemek oluyor acaba

ya arkadasllar cmertin ki de ise yaramadı ne olur yardım edin kafayı yiycem ya cok önemli mesajlarım var lütfen ama
o zaman senin mumsms acik kardes...mumsms e girip monitor off yapacaksin...mesajini okuyabilirsin...
deneyeyimbakalım dostum valla sende olmasan formda yüzümüze bakan yok tsekkürler

cok cok cok tesekkür ederim dostum evet mum smsden kaynaklanıyor sorun tesekkür ederim
yardimim dokunduysa ne mutlu...
dokunmazmı aslında kolaymıs ama sen aklıma getirdin cok tsk ederim ...........
Reference URL's