öncelikle aramıza hoşgeldin ve temalarında cookk güzel bir beşiktaşlı olarak bu temaları cok beğendim bunlara benzer beşiktaş temalarıda yapabilir misin??
ilk mesajında güzel iş cıkardın..
gizli.ajan_sx1 Wrote:öncelikle aramıza hoşgeldin ve temalarında cookk güzel bir beşiktaşlı olarak bu temaları cok beğendim bunlara benzer beşiktaş temalarıda yapabilir misin??
ilk mesajında güzel iş cıkardın..
İltifatlar için teşekkür
yapabilecek yetenek var ama elim gitmez siyah beyaza
şaka bir yana senin için bir kaç tane yapacağım boş bir zamanımda
siyah beyaza eli gitmeyen renk körü olur walla

temaları bekliyorum teşekkürler
tsk. ederim

bende girişeyim şu tema işine

(3. resimle oynamasaydın keşke

)
Caplumba Wrote:İstek üzerine birkaç tane Beşiktaş Teması (.sis)
![[Image: bjktemav1zl9.jpg]](http://img243.imageshack.us/img243/1743/bjktemav1zl9.jpg)
Rapid Download
Zshare Download
teşekkürler +rep vericem ama sonic halletmedi işi rep verilmiyo galiba bekliyoruz halletmesini...
gfercekten fb temaları güzel 100. yıl kadrosunu yapabilirmisin oda ii olurdu buraya
hitcher Wrote:gfercekten fb temaları güzel 100. yıl kadrosunu yapabilirmisin oda ii olurdu buraya
teşekkürler ..
100.yıl kadrosunu masa üstü resmi olarak istersen halledebilirim ama 20 kişilik kadroyu ufacık sx1 ekranına nasıl sığdırabilirim

ben denedimde gercekten oyuncuları tanıyamadım eniyisi iki yada tek bir oyuncu
hitcher Wrote:ben denedimde gercekten oyuncuları tanıyamadım eniyisi iki yada tek bir oyuncu
ben yeni transferleri bekliyorum . Carlos ve yeniler tema paketi yapacagim

arkadasım bjk dekı ılk resmı fb resmı olarak koyarmıısn lutfen tskler sımdıden
mert41 Wrote:arkadasım bjk dekı ılk resmı fb resmı olarak koyarmıısn lutfen tskler sımdıden
bende isterem böyle bir tema