Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: bir pach diğerini iptal mi ediyor?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
selam. c: yi 11.8 mb yapan pach i yükledim.oldu. arkasından ses artırıcı pach i yaptım. o da oldu. fakat C ye tekrar baktığımda 4 mb ye dönmüş. bunu kaç kez yaptıysam durum aynı.. yanlışım nerede acaba? YARDIM LÜTFEN!
Evet aynı şey bendede olmuştu. Bir patch diğerinin üzerine yazılıyor. İki patchi aynı anda yüklemek için winswup'ta patchlerden birini açıp içeriğini kopyala, sonra diğer patchi açıp altına yapıştır ve o şekilde yükle. İşte hazırlanmış sxp dosyası.

ses ve c yukseltme.sxp - 0.00MB
ben patch yaptığımda teker teker yapmıştım yani birini kopyaladım apply dedim sonra sildim diğerini yükledim bu yolla yaptım oldu..
ayrıca chadear bşy sorcam ses yükseltme patch ini orj.buzzer mı denicen!!
gizli.ajan_sx1 Wrote:ben patch yaptığımda teker teker yapmıştım yani birini kopyaladım apply dedim sonra sildim diğerini yükledim bu yolla yaptım oldu..
ayrıca chadear bşy sorcam ses yükseltme patch ini orj.buzzer mı denicen!!

teşekkürler arkadaşlar. evet orjinale denedim.bayağı farketti ses. umarım bişey olmaz buzzere. olan 5 ytl ye olur napalım
Buzzerin yakin zamanda patlar...Ses yükseltme patchini 6230 buzzerında denemeni tavsiye ederim...
Reference URL's