Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Yedek Derdi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Selamlar arkadaşlar,

Benim Sx1'de Cmert Up 4 yüklü.

Ama bu sürümden sonra cmert kardeşimiz yeni sürümlerde çıkardı sağolsun.

Bende şimdi bu son sürümü kurmak istiyorum.Ama bir sorum olacak.

Yaklaşık 3 aydır format çekmedim telefona , tıkır tıkır çalışıyor ( yazılım yönünden Big Grin ). Bu yüzden de tekrardan birsürü işlem yapmak istemiyorum.
Up4 yüklü telefonumun backup yedeğini alsam, sonra son sürüm cmert yazılımını kursam, ve bu up4 yedeğini yeni sürüme restore etsem telefonda bir çakışma meydana gelirmi?

Cevaplarınızı bekliyorum.
olabilir...
Çünkü bazı yeni özelikler up4+ tan sonra eklendi...rehber ve dijital resmi gibi özellikler...Sx1 deki "hafıza kartı" ile yedek alamak yerine, c: sürücüsünü direk PC ye kopyala...daha sonra system klasörünün içindeki gerekli bölümleri kendin Sx1 e atarsın....(Apps, data vs vs..)

Ama sen yinede hafıza kartı ile aldıgın yedeği yüklemeyi dene...Çok çok önemli bi sorun olacagını sanmıorum..Olsa bile Hard formatla düzeltebilirsin...Wink

Eger bole olmuyorsa ilk önerim gibi yapabilirsin...Wink
ben bu güne kadar bir sürü yazılım yükledim hepsinede backup yaptım ama daha bu güne kadar bi sorun çıkmadı artık sx1 yok ama olsun....
evet sanirim rehberin yeri ve bazi seylerin yerleri değiştirildi...all in one isimli fw'de(Sx1 im bozuk olduğu için tam yorum yapamıyorum.)
sen en iyisi sadece sana cok gerekli olan dosyaları yedekle...fw attiktan sonra teker teker yerleştir...en guvenli yol bu olsa gerekWink
nie benmkide güvenliWink Big Grin
seninki sallantıda azıcıkBig GrinToungue
yok be Big Grin benim sağlam Big Grin
Şu andan itibaren yedek aldım . All in one kuruyorum. Big Grin Bilgilerinizi paylaştığınız için sağolun.
Reference URL's