Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: MSN'de sizi engelleyenleri öğrenin...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
-hain arkadaşlarınız mı var?
-sevgilinizin arasıra sizi engelleyip başkalarıyla konuştuğunu mu düşünüyorsunuz?
-"o beni engellemişse ben de onu engellerim anasını satıyım!" dediğiniz oluyor mu?

cevabiniz evetse buraya tıklayıp sizi engelleyenleri öğrenebilirsinizWink

ben de 7 tane hain çıktı...hepsinin defterini dürecemBig Grin

(not:bu site msn.com'a bağlıdır ve hiçbir tehlike teşkil etmemektedir.gönül rahatlığıyla kullanın...yönetmeliklerini sizin yerinize okudum şifreleri tutmadıklarını önemle belirtmişlerWink)
hacı bu iş tehlikeli ne olur ne olmaz en güvenli yol
messengerden araçlara ordan gizlilik sekmesine geliyo
kimseden şüpeleniyorsa sağ tıklıyor orda sil yazısı eğer açıksa engellemiş ve silmiştir Wink bu iş bu kadar böyle sitelere güven olmaz Big Grin
koc tehlikeli olacak bi yani yok...kac kere denedim..oyle yamuk bi tarafi olsa ekler miyim siteye?dene görWink
ben tırsarım olm Big Grin şifre felan gider
Big Grin
gitse benimki giderdi...hemde coktanWink
olsun ben tırsarım Big Grin msn listeme sen varsın cmert var ve daha bir sürü kişi var silinmesin demi ?
ben denedim baya önceleri şubatyat falan öle @ işreti _ falan olan şifreleri olan adreslerde zaten çalışmıyo şifreyi rakamsal yapıp girin aadresim hala çalışıyo hack iş yok
aklıma geldi gene baktı 20 kişi varmış hepsine slm
hacı darıldım valla benide engellemişsin bakmaz olaydımCrayCray

ama 2 dakka msnde konuşuyoduk WhistlingZzzzLaugh

aman engelleme beni SmileNonoNono

Forever Drinks GANGA Drinks

fugitif95 Wrote:-hain arkadaşlarınız mı var?
-sevgilinizin arasıra sizi engelleyip başkalarıyla konuştuğunu mu düşünüyorsunuz?
-"o beni engellemişse ben de onu engellerim anasını satıyım!" dediğiniz oluyor mu?

(not:bu site msn.com'a bağlıdır ve hiçbir tehlike teşkil etmemektedir.gönül rahatlığıyla kullanın...yönetmeliklerini sizin yerinize okudum şifreleri tutmadıklarını önemle belirtmişlerWink)

hacı bide öle bi anlatmışsınki sanki deterjan ve imkansız lekeleri çıkartan bişi bulmuşsun gibi Big GrinBig Grin WhistlingYahoo
justme Wrote:
fugitif95 Wrote:-hain arkadaşlarınız mı var?

hacı bide öle bi anlatmışsınki sanki deterjan ve imkansız lekeleri çıkartan bişi bulmuşsun gibi Big GrinBig Grin WhistlingYahoo

sence de öyle değil miShifty...millet 4 dönüyor hainleri öğrenmek için...Laugh
bide hainler ortaya tam çıksa çok güzel olcaktı Smile
ben de hepsi doğru...hepsi de kalleşlik yapmaya yatkın insanlar;)ve yapmışlar da...ben de anında şutu çektim tabi...
yakışır kardeşime Artık semih deil adım SAFA oldu Big Grin
teşekkür ederim gerçekten işe yarıyor...Buldum hainleri Smile
MaGNeS Wrote:teşekkür ederim gerçekten işe yarıyor...Buldum hainleri Smile

bi darağacı şart artık...Big Grin
yok artık sadece senninede msnden silmen yeterli
Reference URL's