vermiş olduğum linke tıklayın ve yönergeleri izleyerek yazilimi bilgisayariniza indirin...
(NOT:YAZILIM "NOKIA.COM'DAN" DİREKT OLARAK İNDİRİLİR VE ORJİNAL SÜRÜMDÜR.)
eyw kardeşim

son update edelim

bu son versiyonda kulaklıktan ses çıkışının düştüğüne dair şikayetler var...yükleyen arkadaşlar fikir belirtirse memnun olurum
forumlara baktim biraz ama böyle bi şikayet göremedim...kullananlara bi sormak lazim...
hacı ben telefonu tanıttım vista driver felan kurdum ama telefonu görmüyo bu ne yapabilirim
senden cvp beklicem

ilk once pc suiteyi yuklemen gerekir pc ye(kutuda gelen cd den yukle yada nokia.com dan indir)
nsu yu kur ve pc suiteyi ac ve yazilim guncelleme secenegini tikla sonrasini takip ederek bul...

hacı bende vista var işletim sistemi pc suiteden bahsediyom zaten tanımıyo bilinmeyen aygıt diyor

e o zaman xp kuracan...ne diyelim?
dostum peki bu cihazı güncellerken vermiş olduğun linkten yazılımı Softwer'i indirmeden önce NSS adlı bir proğram var bu proğram ile yapman gereken bir takım işlemler var bunlardan bahsetsen iyi olacak çünki bu şekilde yeni versiyonu yüklendiği zaman tel dili ingilizce olur eğer biliyorsan N72 nin bana Türkçe dil kodunu buraya yazarmısın yar yardımcı olursan sevinirim
1.neden son versiyonu yukluyorsunuz?
ben telefonu aldigimdan beri versiyon degisikligi yapmadim.
2.ne gibi farklar var aciklarmisniz ?
3.versiyon yukselttigimde telefonda ki bilgiler siliniyor mu?
1.her yeni versiyonda bir öncekinde bulunan hatalar giderilir
2.farklar minimaldir ve çok büyük değişiklikler yoktur...sadece var olanın üzerinde değişiklikler vardır
3.telefon hafızasındaki veriler silinir...yazılım güncellemesi yapmadan önce yedek almanız gerekir...
iyi 1 yedek alma programi tavsiye edermisin?
sayet kullanip ise yaradigini gordugun program ise..
ukrayna Wrote:iyi 1 yedek alma programi tavsiye edermisin?
sayet kullanip ise yaradigini gordugun program ise..
telefonun kendi yedekleme prosu var üstünde...menüden hafıza ya gir ve seçeneklere tıkla...orada "tel. hafızasını yedekle" seçeneği var ...tıkla ve işlem bitene kadar bekle;)bunu yapabilmen için hafıza kartın olmalı ve yaklaşık 2mb boş yer olmalı kartında...
rehberindeki noları da simkartına kopyala...rehbere girip hepsini işaretle ve sime kopyala de...kolay gelsin