Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: com portta takılan bir siemens RS-232
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sormak istediğim bende com portta takılan bir siemens RS-232 bağlantı kablosu var. Bunu sx1 taktığımda aksesuar desteklenmiyor diyor peki bu kablo ne işe yarar yada bu kabla ile ne yaparım. 1 lira deyince aldım ama şu an sadece elimde salloyorum başka bi şey olmuyor.[/font]
Siemensin diğer markalarında işe yarıyor galiba.
aşağıdaki adreste birçok siemens rs232 kablosu var.
Hoşgeldin hele sen yinede sallamaya devam etBig Grin

[Image: rs232siemenskablods3.jpg]
humeh Wrote:Sormak istediğim bende com portta takılan bir siemens RS-232 bağlantı kablosu var. Bunu sx1 taktığımda aksesuar desteklenmiyor diyor peki bu kablo ne işe yarar yada bu kabla ile ne yaparım. 1 lira deyince aldım ama şu an sadece elimde salloyorum başka bi şey olmuyor.[/font]

dca500 yada x55 dedikleri kablo bu olsa gerek. feria programı ile yazılım atabilirsin bu kablo aracılığıyla. öyle biliyorum.nereden aldın? banada lazım x55
Elektrik kesildi mi SX1 bozuldu mu bununla FW atarsın,eğer X55 ise.
çalışmayan sx1 için
kullandığın fwnin swup unu çalıştır sol taraftaki sekmelerden sadece core işaretli olsun serial configten com 1 i işaretle x55 kablosu ile bağlantıyı yap şarzın dolu olsun. starta bas. işlem tamamlandıktan sonra telefonun fw modda çalışır (coistick+ açmatuşu) artık usb kablo ile fw yi yükleyip telefonunu açabilirsin.
eskalibur_ Wrote:çalışmayan sx1 için
kullandığın fwnin swup unu çalıştır sol taraftaki sekmelerden sadece core işaretli olsun serial configten com 1 i işaretle x55 kablosu ile bağlantıyı yap şarzın dolu olsun. starta bas. işlem tamamlandıktan sonra telefonun fw modda çalışır (coistick+ açmatuşu) artık usb kablo ile fw yi yükleyip telefonunu açabilirsin.

dediğin işlem x55 ile olmaz. normal data kablosu ile yapılır
Reference URL's