Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Hiç Bir sis Yüklenemeyen Formatlanmış , FW Atılmış Düzelmemiş SX1 :(
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar başlıktan da anladığınız üzere, sx1 'ime hiçbir sis dosyası kuramıyorum.Açar açmaz Yükleyici hatası diyip kapanıyor.Format attım kaç kez işe yaramadı.Hafıza kartına format attım olmadı.Yetmedi WinHex ile tüm dataları 00 yaptım, tekrar formatladım olmadı.Yetmedi SX1 Cmert ALL IN ONE 'yi tekrar attım olmadı.Yetmedi tekrar attım olmadı Big Grin

Sizce ne yapmalıyım Big Grin
Şimdiden teşekkürler Shy
PC'ne Telefon rehberinin yedeğini al, ondan sonra hafıza kartına telefonundan format at (PC'den format atarsanda tanır ancak dosya sistemi Fat olur, randımanlı olması için SX1'in kendi dosya sistemi olan Raw olsa daha iyi olur) daha sonra SX1'e format at ve sadece rehberini geri yükle diğer ayarların yedeğini almışisen onları geri yükleme. bu şekilde düzelmesi lazım düzelmezse kendisi bilir kasapların eline düşerse anasını ağlatırlar benq'de gelse ek hasarsız kurtaramaz.
ilginç bi durumblink...hafiza kartina bi format at bakalim..
Sorun çözülmüyor arkadaşlar SadSadSad
CMert üstadın bir önerisi var mı ?
başka bir mmc ile durumu kontrol etmeni önerebilirim Wink
dosyayı birde telefon hafızasına kur...Belki işe yarar
Reference URL's