Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: firmware yükledm olmadı yardım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
telefonu bi kere kapadm açtm tel bidaha açılmadı
telefonu açıyorum siemens mobile çıkıor ve telin ışığı yanmıyor sönük halde

firmware yükledim olmdı
yardım edn ltfen

formatta işime yaramadı :'(
valla kardeş bendede proğram var ama yuklemeye cesaret edemıyorum bunu tecrube edınmış bırıyle yapmak gerekkı sen veya ben ondan kapalım bu işi yoksa cıhaz elımızde patlıyor yukleyen adamlar yukluyor helal olsun onlara
yolla programı yada
msn: black_white_nba@hotmail.com

şimdide açıldı ama format atargibi yukarda bişey doluyo sonra dııt ediyor kapanıyor
telefonu normal açıncada, format atmayı deneyincede ve şarja takınca aynı şey oluyor....
nbagame Wrote:yolla programı yada
msn: black_white_nba@hotmail.com

şimdide açıldı ama format atargibi yukarda bişey doluyo sonra dııt ediyor kapanıyor
telefonu normal açıncada, format atmayı deneyincede ve şarja takınca aynı şey oluyor....

madem acılmaya başladı dıtt ediyo bi uyarı var!!!
telin üstüne fazla gitme bırak biraz dinlensin yavru
sonra bi format daha dene olmazsa hemen yükle coşkunun fw yi
ver coşkuyu!!!
ne kadar dinlensin
ve olmassa ne yapayım
yardmn için eyw

bide fw menüsü almıyo (yani joyistik + no tuşuna basıyom açılmıyo kara bi ekran çıkıo)
kamera tuşu+no olarakta dene dim olmadı
nbagame Wrote:ne kadar dinlensin
ve olmassa ne yapayım
yardmn için eyw

bide fw menüsü almıyo (yani joyistik + no tuşuna basıyom açılmıyo kara bi ekran çıkıo)

kara bi ekran mı!Swoon
sorun donanımsal olmasın sakın!!
diğer arkadaşlar daha ii anlar yardım ediceklerdirWink
ve olmassa ne yapayım
yardmn için eyw

hmm...sorun MMİdan gibi...bi tiner bi ısı geçilmesi düzeltebilir hastayı.
fugitif95 Wrote:
ve olmassa ne yapayım
yardmn için eyw

yaw bu tiner ve ısı geçme olayına hala kafam karışıyo taaa ne zamandan beri benm sx1 in sol kısayol tuşu zor basıo dün içini açtım aklıma şu ısı geldi dedimbi kasaplık yapıyım aldım saç kurutma makinesini tuttum ısıyı alt tuş takımına ama tuş takımını yerinden cıkarmadan yapışıktı cıkarmak istemedim yerine oturmaz die eee kıyamam sx1 ime ilk kez açtım içini baya tozlanmış leş gibiydi walla oysaki başarıdan 1 sene cıkmadı ama ii bakmıyolarmış garantide bitti nese fugitif ne dersin bu işe ne yapmalı tuş takımını cıkarıpta mı deniyim sorun devam ediyo üfleyince ısı oluşumuyla basıyo ama sonra yine aynı!!!
izmrde heryerde bit pazarı dahil x55 kablosu aradım bulamadım
buldum ama orjina ve 50 ytl

su geçirmiş olabilir temizlerken girmiştr.
bunu izmirde nereye nekadara yaptırailirim??????????????????????
selam
bir tane sağlam tuş bordu bul bir dene büyük ihtimalle düzelecektir.ısı ve kalıplama ile düzelmezse büyük bi ihatimalle tuş bordundaki ram bozulmuştur.saygılar
gizli.ajan_sx1 Wrote:
fugitif95 Wrote:
ve olmassa ne yapayım
yardmn için eyw

yaw bu tiner ve ısı geçme olayına hala kafam karışıyo taaa ne zamandan beri benm sx1 in sol kısayol tuşu zor basıo dün içini açtım aklıma şu ısı geldi dedimbi kasaplık yapıyım aldım saç kurutma makinesini tuttum ısıyı alt tuş takımına ama tuş takımını yerinden cıkarmadan yapışıktı cıkarmak istemedim yerine oturmaz die eee kıyamam sx1 ime ilk kez açtım içini baya tozlanmış leş gibiydi walla oysaki başarıdan 1 sene cıkmadı ama ii bakmıyolarmış garantide bitti nese fugitif ne dersin bu işe ne yapmalı tuş takımını cıkarıpta mı deniyim sorun devam ediyo üfleyince ısı oluşumuyla basıyo ama sonra yine aynı!!!

tuş takımını çıkararırsan daha iyi bi temizlik yaparsın...o yapışkan tuş takımı kısmı sac kurutma makinasi ile hafifçe ısı uygulayarak çıkarabilirsin ama boardları ısıtmak için ısı tabancası lazım..bunu da işi bilen birine yaptırman senin menfaatine olcaktırWink
götürdüm tamire bordu deiştirdiler şimdide kamera radyo falan çalışmıo yeni fw attım olmadı götürdm dedim böle böle bakalım yarn alcam (yani pazartessi)
Reference URL's