Cem Karacanin varisi,sevdiğimiz sima Barış Akarsu yaklaşık yarım saat önce vefat etti...tüm Türkiyenin başı sagolsun...geride kalanlara Allah sabır ihsan eylesin...umarız bundan sonra böylesine talihsiz olaylar yaşanmaz ülkemizde...
evet fugitif bu konuyu bende acıcaktım hepimizin başı sağolsun beklenen bşydi
çünkü ümitler tükenmişti..
tek bşy söyleyebilirm ölenle ölünmez..
dizisinide cok severdim sevdiğim ve beğenerek izlediğim bi diziydi
bu olay bana ister istemez kerim tekini hatırlatti...o da 1998 de afyonda ölmüştü o da 23 yaşındaydı...çok severdim kendisini.ne diyelim ikisine de Allah rahmet eylesin..
daha önce hayatlarını kaybeden arkadaşlarına ve Barış'a Allah'tan rahmet diler, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.
bileğinin hakkıyla buralara geldi alınteriyle, iyi işler yaptı yapıyordu, kimsenin adamı olmadı bunları başarmak için; ne bi kanalın ne de ünlü bi sevgilinin... helal olsun
özellikle "Yalancı Yarim" dizisinde O'nu daha yakından tanıdık, sıcakkanlı içten samimi birisi olduğunu gösterdi. herkese nasib olmayacak bir sevgi seliyle hayata gözlerini yumdu.
hackerly (safa) da Allah rahmet eylesin diyor...kendisi banli oldugu için foruma yazamıyor...benim iletmemi istedi.
Barış AKARSU'ya Allah'tan rahmet dilerim, Ailesine ve tüm sevdiklerine başsağlığı temenni ederim.
Yaşı genç olmasına rağmen bu kadar insanın sevgisini kazanması ailesinin tek teselli kaynağı olacak.
Anayol üzerinde bu kadar tehlike arzeden ve her yıl bir çok kişinin yaşamını kaybetmesine sebep olan kavşaklarda düzenleme yapmayan yöneticileri kınıyorum.
Bazı, daha az tehlikeli ve ışıklı kavşaklarda bile kavşağa 200 mt. kala küçük küçük setler koymuşlar araçları yavaşlatmak için en azından o yapılabilirdi.
(antalya otogar'ının karşısındaki, sahilden gelen yolda var mesela)
Afyon'dada buna benzer kavşak var her yıl bir çok insan hayatını kaybediyor.
Her yere alt geçit yapan insanlar buraları neden görmez acaba?
Umarım birgün güzel Türkiyemizin her yolu Otoban olur. ve Barış AKARSU'lar ölmez.
Özal'a hiç oy vermedim ama Otoyol ve birçok konuda yaptıkları takdir ediyorum. onada Allah rahmet eylesin.
arkadaşlar işte bu ölümlü dünya daha dünkü barış işte şimdi yok allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ben aslında çok soğukkanlıyımdır fakat nedense bende ilk öğrendiğim zaman üzüldüm
en üzücü olanı ise daha genç olması...
trafik canavarı genç, yaşlı dinlemiyor ne yazık ki ...

Allah rahmet eylesin.
haklısın cmert belkide beni üzen genc olmasıdır

fugitif95 Wrote:hackerly (safa) da Allah rahmet eylesin diyor...kendisi banli oldugu için foruma yazamıyor...benim iletmemi istedi.
çok teşkkürler ihsancım
barış akrsu allah rahtmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin

allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah barış sadece şarkıları yorumuyla değil insanlığıyla sıcak kanlı olmasıyla ünlü olmasına rağmen sıradan bi insan gibi yaşamasını bildi herkes kısa sürede çok sevdi ondan çok şey öğrendik allah rahmet eylesin...