Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır bu foruma takılıyorum , güzel , yapıcı , yaratıcı , faydalı bir forum ...
Ama ilgimi çeken bir durum var ; forumun demirbaşlarının avatar resimleri çok orjinal !
Şapka bulan ve sakal bırakan bu arkadaşlar resim çektirip çektirip avatar yapmışlar. Siz belki alışmışsınız ama bana tuhaf geldi .
Şimdi hemen tavır almayın , adı üstünde sx1 kardeşliği , bunda kötü bir niyet yok

saygılar , sevgiler
yanlış anlaşılmasın, avatar yapmak için vesikalık çektirdiğim veya sakal bıraktığım yok, halihazırda kirli sakalsız yapamayan bir insanım zaten

bahsi geçen resmi bir arkadaşım gelişigüzel çekmişti.iyi fotoğraflar hep bu şekilde ortaya çıkmaz mı?
son olarak neden böyle bir açıklama yapma gereği duydum hiç bilmiyorum

valla bende anlamadım neden gerek duydu arkadaş, yazıyı okuduktan sonra kim şapkalı diye şöyle bir baktım.
"cmert". "35cem35" , "Wasd" ,"Buzz" ve kamuflajlı olarak "yasincelik" var demirbaş deyincede direk cmert ve 35c3m35 anlaşılıyor, gereksiz ve sx1 kardeşliğiylede alakasız bir yorum. dokuzuncu mesaja da hiç yakışmamış.
Caplumba Wrote:Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır bu foruma takılıyorum , güzel , yapıcı , yaratıcı , faydalı bir forum ...
Ama ilgimi çeken bir durum var ; forumun demirbaşlarının avatar resimleri çok orjinal !
Şapka bulan ve sakal bırakan bu arkadaşlar resim çektirip çektirip avatar yapmışlar. Siz belki alışmışsınız ama bana tuhaf geldi .
Şimdi hemen tavır almayın , adı üstünde sx1 kardeşliği , bunda kötü bir niyet yok
saygılar , sevgiler
benim yılana da bi şapka bi sakal mı yapsak acaba

Caplumba Wrote:Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır bu foruma takılıyorum , güzel , yapıcı , yaratıcı , faydalı bir forum ...
saygılar , sevgiler
benim avatarıda mı değiştirsek acaba??

hepinizi seviyorum
biz de seni seviyoruz @caplumba...senin avatarin da sapkasi sakali var dikkat ettin mi

fugitif95 Wrote:biz de seni seviyoz @caplumba...senin vatrinda sapkasi sakali var dikkat ettin mi
Sonunda bunu birisinin farkedecegini biliyordum ..

Avatarım gerçek bir resim olmadığı için sanırım ben o sınıfa girmiyorum
Zaten askerlik dışında hiç bir zaman şapka takmadım, askerde de zaten çok defa şapkasız gezdiğim için fırça yemişimdir.
ee ... sonuç olarak nereye vardık, biryere varabildik mi veya varmamız gerekiyor muydu ?

sen varmamış olabilirsin ama ben çok şey öğrendim...

mesela her avatarda en az bir sakal veya en şapkalısından bi resim bulunmalı...

haklısın fugitif bende en yakın zamanda sağkayle geliyorum ßekkleyin....

ewt awatarlarımız bundan sonra şapkalı ve sakalı olsun herkes mutlu olsun(köse olanlar varsa fotoshop programı ile halederik)
peruk taksın köseler...

sizde amma ezdiniz köseleri

yazık onlarada ne dielim allah yapısı

ezmiyoz haci destekliyoz perukla,daha ne olsun?

genç olanlar ve köse olan arkadaşlar bana resimleri yollasınlar , photoshopum iyidir , hallederiz

benim kertenkeleye de gitmez ki sakal...:Dkizlar sonra beğenmiyor

awt işine girmeyi düşümnmüyom ordaki tek yıldız ii oluyo
hitcher Wrote:awt işine girmeyi düşümnmüyom ordaki tek yıldız ii oluyo
tek yıldız Fener

evet ilk adım cmert'ten geldi
şapkasız bir gelecek için el ele

hitcher Wrote:awt işine girmeyi düşümnmüyom ordaki tek yıldız ii oluyo
ha sen o yüzden değişmiyosun avatarını
bu avatar işi biraz köse ve kıllıların savaşı olacağa benzer

ewt yıldızlı yıldızlı ilkokuldaki gibi yıldızlı pekiyi falan vardı kavga etmeden dövüşüldü sürece sorun yok isterse 3. dünya savaşı çıksın
köselere başarılar...

saklalı olsun köse olsun yeterki türk olsun hepimiz kardeşiz ( diyerek politik msj mı veriyorum 22 temmuz da oylkar bana)
benim yıldız iki olmuş 3 de görürüz işallah
şapka olayını çözdük mü arkadaşlar şimdi.....köselerle sakkallılar kapışıyo mu?