Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 im hayata dönebilcekmi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
öncelikle herkeze mrb sx1 im yaklasık 1-1,5 aydır bozuktu arastırmalarda bu formda çözümleri gördüm inş benim sx1 imede yardımcı olabilirsiniz Cray yaklasık 1,5 ay önce dışarda gezerken telefonumu cebimden cıkardım ark aramak için telefonun ekranı yukardan asaı kayıyodu o anlık telefonu bi kapadım bidaha açamadım açılmıo yani 1-2 haftadır baya sx1 i hayata döndürmek için çabaladm ama telefon genelde siemens mobile resminde kitlenio *+# no tusuna basp format atmaya calısıorm yarısında kitlenio bazen formatı atıo sonra hattı takınca telefon tekrar açılmıo bazen no tusuna basıp açmaya calısıorm telefonu simsiyah bi ekran oluo Cray bu telefon hayata dönebilirmi acaba CrayCray
y451nn Wrote:öncelikle herkeze mrb sx1 im yaklasık 1-1,5 aydır bozuktu arastırmalarda bu formda çözümleri gördüm inş benim sx1 imede yardımcı olabilirsiniz Cray yaklasık 1,5 ay önce dışarda gezerken telefonumu cebimden cıkardım ark aramak için telefonun ekranı yukardan asaı kayıyodu o anlık telefonu bi kapadım bidaha açamadım açılmıo yani 1-2 haftadır baya sx1 i hayata döndürmek için çabaladm ama telefon genelde siemens mobile resminde kitlenio *+# no tusuna basp format atmaya calısıorm yarısında kitlenio bazen formatı atıo sonra hattı takınca telefon tekrar açılmıo bazen no tusuna basıp açmaya calısıorm telefonu simsiyah bi ekran oluo Cray bu telefon hayata dönebilirmi acaba CrayCray
format atarken vs. güç mü kesiliyor ? Yani birden ekran mı kararıyor?
hyr format atrken bazen yarıda kitlenio bazen formatı atıo sora teli kapayıp açmaya calıstında acılmıo
fw update yap düzelebilir Wink
fw update yapamıorm çünkü ok tusu + no tusuna baınca bi ekran gelio sora fw atıorz ya işte ok+no tusu yapıorm o sayfa açılıo sonra telefon kapanıo Sad
bak kardeş bu şekilde yapamayan bir sürü kişi oldu şimdiye kadar biraz araştır sitede kesin çözmü var her şeyi bizden bekleme Wink
y451nn Wrote:fw update yapamıorm çünkü ok tusu + no tusuna baınca bi ekran gelio sora fw atıorz ya işte ok+no tusu yapıorm o sayfa açılıo sonra telefon kapanıo Sad
elini cekme hiç o tuşlardan... Bakalım kapancak mı o zaman Whistling
basılı tutuncada 25 - 30 saniye sora kapanıo telefonu duvara fırlatcam şimdi Sad
y451nn Wrote:basılı tutuncada 25 - 30 saniye sora kapanıo telefonu duvara fırlatcam şimdi Sad

aynı sorun bende de vardı hemde aynısı teli zorlamaktan olabilir bende kendi kendine düzelmişti tel şarj oluyosa şarjı doldur ondan sonra teli elleme biraz dinlensin tekrar açmayı dene olması lazım sorun yoksa bende kendiliğinden olmuştu..inş.olur kolay gelsin
ARKADAS YAPAMADIYSAN BANA YOLA BEN BAKAN SENDE PES PARA ISTEMIOM MUHIM ALAN SX1 KARDESLIGI GONDERMEYE KARAR WERIR sen msnem
deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
Reference URL's