bendeki kablo dca 540.sx1 i kablo ile bilgisayara taktığımda blgsyr görmüyor ve telefonda aksesuar desteklenmiyor yazısı çıkıyor.
mobile phone manager symbian yükseltme eklentisi istiyor.nereden indirebilirim.
Aksesuar desteklenmiyor diyorsa DCA-540 olmayabilir. Ben orjinal SX1 Kablosunun elektronik devrelerini iptal ederek, sitede verilen DCA-540 bağlantı şemasındaki gibi bağlantıları yaptım, donanım desteklenmiyor falan demiyor, fw modunda yükleme yapıyorum ancak telefon açıkken bilgisayar donanımı görüyormuş gibi ses veriyor ancak bir işlem yapılamıyor, bende infrared veya bluetooth ile bağlıyorum.
evet kablo dca-540 olmayabilir...sx1in orjinal kablosunun böyle bir hata verecegini sanmiyorum..
1.telefonun girişindeki pinleri ve usb kablosunun pinleri iyice temizle
2.kablonun kesin dca-540 oldugundan emin ol
3.donanımsal bir sorun da olabilir...
arkadaşlar kablo dca 540.sorun başka bişey olmalı.çünkü başka siemens telefonları denedim(c65,cx70) pc gorüyo.benim sx1 de mobile phone manager symbian yükseltme eklentisi istiyor.bu arada telefonun ekranının en üstünde usb işareti çıkıyor.
evet bu sorun bende de var driverlar programlar falan yüklü usb yi taktığım zaman cep telefonunda işaret çıkıyor ama bilgisayar görmüyor DCA 540 kullanıyorum sx1 cep telefonum var
Benimde başımdaydım bu bela. 3 ay boyunca telefona müzik atamadım. Bugun sorunu çözüm. Sorunmu neymiş ? 3 aydan beri eski simens telefonumun data kablosuyla bağlanmaya çalışıyorum. Ama suç bende Data kablosunun ne ne işi var ayakkabının içinde. =)
arkadaşlar sizin için araştırdım bu mpm verisonunda symbian yükseltmesi istemiyor tarafımıdan denenmiştir bude bunu deneyin