Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: nokia n70 music edition kapak lazım...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
kardeslerim bana n70 için music editionun kapagi olan tam siyah renkte kapak lazım...aşağıda göründüğü gibi...(herşeyiyle siyah)

[Image: twowz5.jpg]

istanbulda doğubankta bulunabildiğini söyledi arkadaslar fakat ben niğdedeyim...elinde olan varsa bana ulaşsın...temiz çıkma kabulumdür,yan sanayi de olabilir,bulunabilirse sıfır orjinal de olur...fiyatları bildirin size zahmet:thumbup:anlaşırız...
istanbuldaki arkadaslar bi el atsalar...Shy
gittigidiyor dan alsan ...?
Hacı en kısa zamanda Wink Sözüm Söz
sağolun arkadaslar...safacım sana zahmet olacak yaShy

cmert hacı gittigidiyorla uğraşamam bide adam yan sanayiyi orjinal diye 55 liraya yutturmaya calişiyor...baktım biraz olmadı...
doğru ... kimse yoğurdum ekşi demiyor, herkesin dilinde bir orjinaldir gidiyor.
hacı bu gün baktım seninde haberin var baktım her yerde beyaz kapak var ne iş anlamadım kendime kapak aldm ama Smile istiyosan beyaz alıp yolliiim
hadi ya...koskoca istanbulda da siyah kapak yoksa ne diyim...:(diyecek bişi kaldı mı ki?balıkesirde bile tam siyah olmasa da %95i siyah (sadece metal kısmı gri) kapak vardı..şimdi nasıl özlemezsin balıkesiriSad

sagolasin safa yordum seni kusura bakma...
öle senin istediğin kapaktan yok yoksa melez kapak var yarısı siyah yarısı beyaz Wink
yok haci ya...onu napiim...bizdeki de sanssizlik,ne sx1de nede n70te tam siyahına denk gelmedikSad
hurda kapağımı adam etmemden dolayı şimdilik kapak ihtiyacım kalmadı...ama yine de,uygun fiyata bulan arkadaşlar bu başlıktan bana ulaşırsa sevinirimWink
Reference URL's