Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Nurani FW (istek üzerine)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: ledsign3re0.gif]

Özellikleri;

A Diskindeki Programlar
1.)AlarmManager
2.)CellTrack
3.)Cntmng
4.)Devman
5.)Palet_Degiş
6.)NgageMod
7.)Fexplorer
8.)Mp3Player
9.)Kronometre
10.)Mesaj E’ye
11.)NiceCalc
12.)PhotoFix
13.)PVCamcorder
14.)Radio
15.)Realplayer
16.)Screenshot
18.)SX1Speed
-------------------------------
1.)CPU hızı limiti 120-----168 mhz’dir
2.)Renk paletinin Magenta bölümü C:\ sürücüne yönledirildi.
3.)Bekleme durumunda joystik tuşunun üzerine bastığınızda Devman devreye girecek.
4.)Z sürücüsündeki xxx.aif , xxx.mid, xxx.mbm ,xxx.rsc , xxx.r01,14,54 ve xxx.ınk dosyalarını aynı adları ile C:\System klosöründe bulundurursanız system o dosyayı C sürücüsünden okur.
5.)Sis yaptığınız temaları kurup yöneticiden kaldırabilirsiniz.
6.)Ram Arttırıldı.
7.)A:\System\Ektra\Transfer içinde bazı işinize yaracak dosyalar var.
8.)Tabiki diğer tüm eski özelliklerde dahildir.(Ses yüksekliği hariç)

[Image: untitledql3.jpg]
sagol bılader cok tesekkurler
Big GrinBig Grin
önemli değil ;D , işine yaradıysa ne güzel. Ama cmert e geç bence daha kaliteli eskiden bende hep nurani kullanırdım, taki cmert FW lerinin nuraniden düzgün çalıştığını görene dek. Bir versiyon daha var, istek olursa onuda yollarım.
en sonunda nurani..arşivimde bulunsun teşekkürler
burak3590 Wrote:önemli değil ;D , işine yaradıysa ne güzel. Ama cmert e geç bence daha kaliteli eskiden bende hep nurani kullanırdım, taki cmert FW lerinin nuraniden düzgün çalıştığını görene dek. Bir versiyon daha var, istek olursa onuda yollarım.

gönder gönder gönder deneyelim
bu fw de sorun yaşayan varmı?
teşekürler dostum eskisinden sıkılmıştık yenilik oldu. daha yenisi var demişsin..!
EVT ARKADASLAR FW LER GERCEKTEN COK GUSEL AMA O VE YA BU DIYE KOTULEME OLMASIN IKI KARDESIMIZEDE TSK EDERIZ IKISIDE IYI ISLER CIKARIYO TSKLER
Reference URL's