Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: mmc okumayan sx1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dün saat 22 den beri telefon mmc kart okumaz oldu kart bozuk yazı fakat biçimlendirmede yapamıyorum biçimlendirilme başarılı diyor fakat sonra hata işlem gerçekleştirilemedi yazıyo bazen kapatıp açınca falan düzelir gibi oluyo telefon yavaşlıyor ve 10 dk sonra kartı görmemeye başlıyor
SX1'deki donma ve restart olaylarının bir çoğu hafıza kartı ile ilgili sorunlardan kaynaklanıyor, ilk zamanlar nokia'lardaki gibi sabit olmadığına seviniyordum, birden fazla kartımız olduğunda veya müzik falan yükleyeceğimiz zaman kolay değişmesi avantaj gibiydi ama zamanla sorun yaşadıkça durumun öyle olmadığını gördüm.
neyse lafı uzattım biraz, slottaki tırnakları kontrol et düzgün sıralımı ve birde uçlarını bir miktar yukarı kaldır.
bende "hafıza kartını çıkart demeden" diye başlayan birşeyler yazıyor ve donuyordu bende tırnakların altını bir tarafı yapışkan diğer tarafı yumuşak sünger ile destekledim. ekran camının kenarlarının altında var ya ondan şimdilik iyi. inşaallah senin sorunun donanımsal değildir.
evet

@nashiilanın da dediği gibi tırnakları bi kontrol et ve cok az yukarı doğru kaldır...ama senin sorunun hafıza kartından gibi görünüyor.benim rahmetli de kartı okumayıp delirtmişti beni...sonra anladım ki mmcdenmiş
bi 32mb bide 512 mb iki kart denedim 10 dk karları görü fakat silme k veya işlem yapamıyorrum tırnaklara bi bakim ordan olması muhtemel(mmc yuvasının üstünde delikler varmış bu deliklerin üstünde bakır bi levha vardı z kalkıktı ayırdım hepsini belki ondan olabilir) tavsiyeleriniz ve ii dileklerriniz için sağolun cvp gecikmiş olabilir malum sıcaklar ewden çıkmak zor geliyo
Reference URL's