Bir cizigi bile olmayan guzelim ice blue Sx1'imi bir buzzer upgrade sirasinda havya kaymasi sonucu yay ve kucucuk bir direnci yerinden oynatmamdan dolayi (okulumda elektronik gordum hic bole bi hata yapmadim uykuluydum ondan heralde) kaybettim simdi hoparlorum calismiyor tamir olabilcek gibide gorunmuyor.
2 Gun sonra 2 gb mmc siparisi vericektim.
bi fw bile atamadim gozum gibi baktim ama kendi hatamdan gitti.
daha adam gibi forumda paylasim bile yapamadim.
buraya yazmamin nedeni telefonun MMI board'u (24mb flash), orjinal buzzer'i,ekrani, kamera modulu yani ana board haric herseyi saglam bunlari satmayi dusunuyorum acaba bunlar hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz.
Kaca satilir bunlar?
Simdiden hersey icin tesekkurler cok seyler ogrendim sizlerden.

ilk önce gecmiş olsun diyelim...
anaboardlar 60 70 arası
mmi boardlar 45 50 arası
kamera modülü 20 25
buzzer 10 15
tüm kapak+tuşlar 20
batarya 15
kulaklık 15
başka ne kaldı...
bunlari gittigidiyora fln koysam gider heralde dimi ?
bide ekrani kac para eder?
yada sole bi durumda var ana board fln bulsam buna dahami iyi gerci imei falan degisecek ama sizce nasil olur?
bizim forumda sat işte hem ihtiyaci olan arkadaslar kolayca ulaşsın...20 25 e gider ekran

tamam tesekkurler verdigin bilgiler icin insallah bi tane daha buldum ice blue onu kacirmazsam tekrar donucem geri.
Bole bi alet birakilirmi yaw?
parçaları satmaya karar vermişsin ama cihazın tamir olamayacak durumda değilki.elektronik bilgi ve becerin olduğuna göre pekala kopan direnci yerine oturtabilir veya o direnç değerinde başka bir çözüm üretebilirsin, kopan yay zaten problem değil.yine de sen bilirsin.
asiri minik bisey ama buzzerin yayinin yanindaki direnc veya ona benzer bisi adam gibi gorulmuyo bile.
onun yaninda benim sorunsuzluk takintim var biraz o yuzden satmayi dusundum
abi ben geçen gün ön board aramaya çıktım ama bulamadım en sonunda bir tanıdık telefoncuya bıraktımama en az bir haftada bulamam diyo telefoncu abi bana dedi ki ön boardımyok ama istersen 5 ytl ye istediğin kadar sağlam ekram verebilirim dedi buna ne dersiniz ... bu arada bende ön board ve kasa arıyorum eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim izmit/barış
Arkadaslar Sx1 imi 15 ytl ye yaptirdim bayagi duzgun oldu adam ayni yaydan takmis sanki hic bisi olmamis gibi Bursada olan arkadaslar eger probleminiz varsa tahtakalede can iletsim pasaja girin abi doktoru ariyorum ben diyin gosterirler.
Bu arada yeniden geri donmek guzel oldu Herkese tekrardan selamlar

geçmiş olsun,güle güle kullan