slm arkadaslar pek bisi bulamadim bu konu hakkinda
tlf la arama yaparken bazen hic ses gelmyor sanki hoparlör kapali gibi bisi sonra ahizesiz moda aliyorum ses geliyor tekrar ahizeye geciyorum düseliyor ve bazende ses azaliyor bu nasil bi sorundur anlamiş degilim
firmware degistirdim tekrar yükledim falan olmadi düselmedi zaten cok düsük ses napaicam kafam co kkarisi
tesekkurler simdiden
sorunun hoparlorunun patlak olmasi...büyük ihtimalle orjinal service fw15 kullandiğin için

arama yapiyorum hic ses yok halbuki caliyor ama tik yok.ahizesiz mod tusuna bastigim anda geliyor
yani patlak olabilir ama bu nasil bisidir ki anlkamadim
cmert son fw all.. kullaniyordum
fw ile alakası yok,hoparlor patladiği zaman ses hemen kesilmez ve hoparlore bastirirsan yada güçlüce üflersen patlak hoparlor yeniden ses verir çünkü içindeki sargı telleri insan saçından daha incedir ve cok küçük bir harekette iletime geçebilir....sen handsfree ye aldığında hoparlore daha cok voltaj gidiyor boylece bi şekilde üzerine güç uygulanan hoparlor calişmaya başlıyor...özellikle siemenslerin hoparloru için gecerli bu...bi c55 bi sx1 hoparlörü patlatmışlığım vardır
sen yeni bir hoparlor bak...ondan hayır gelmez

saolasin dostum anladim simdi
degistircez mecbur artik nabalim
thx
geçmiş olsun...tamircileri bi dolaş hurda sx1 bulabilirsin

neden hurda sx1...
6230 buzzer ı olmaz mı ben çarşıda köşe telcilerinde buldum bugun alıcam
yaw bulana kadar canım cıktı kimse satmıyo getir biz takalım dio tabi sx1 e değil 6230 a takalım diyolar en sonunda bi yerde buldum alıcam adam 10 ytl dedi
artık bende şu ses farkını yaşamak istiyorum yükses ses patch ide yaparım acaba nasıl bşy...
zamanında arkadaşımız @BuzZ orjinalden 6230 buzzerine dönmüştü...sonunda orjinale uymadığını düşündü ve tekrar orjinalini takmıştı yanlış hatılamıyorsam..bende orjinal parçadan yanayım

fugitif95 Wrote:zamanında arkadaşımız @BuzZ orjinalden 6230 buzzerine dönmüştü...sonunda orjinale uymadığını düşündü ve tekrar orjinalini takmıştı yanlış hatılamıyorsam..bende orjinal parçadan yanayım
bak şimdi içime burukluk düştü bugün 6230 buzzer alıcaktım ve max.vol.patch yapıcaktım aslında kendi buzzer ı canavar gibi ayrıca bi tane daha yedek orj.buzzer var ama 6230 buzzer ı denemek için takıcaktım şimdi kararsız kaldım ...önemli zararı var mı?
zararını bilemem ama orjinalden vazgeçme derim...bir de maxvol patch ini uyguladiktan sonra sx1in ses çıkışına bi zarar gelebilir mi onu da bi düşünmek lazım...
fugitif95 Wrote:zararını bilemem ama orjinalden vazgeçme derim...bir de maxvol patch ini uyguladiktan sonra sx1in ses çıkışına bi zarar gelebilir mi onu da bi düşünmek lazım...
vazgeçtim değiştirmiyorum
en iyisi orjinalidir...

hoparlör upgrade yap dostum bide öle dene benimde aynı sorun vardı ben yaptım canavar gib şimdi...
w800 hoparlörü dertlerinize deva olacak tek çözüm 6230 falan hikaye,boşuna kendinizi yormayın bence işi bilen birilerine danışın

Aynı sorun bende de var, hoparlörü Ankara'da değiştiren bir yer biliyor musunuz?