Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: N70,N72 için teleskop...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
fransada satişa sunulan bu ürün 249 dolar...:blink:nasil oluyor anlamadım...avrupada sıfır n70 160 dolar...Whistling

yabanci bir diğer sitede ise ürün 16 dolar..

buyrun nasıl bişeymiş görelim;
*6x optik yakınlaştırma olnağı sağlıyormuş.
*macro mod kullanılabiliyormuş

[Image: img?s=MLM&f=14392910_1218.jpg&v=P][Image: img?s=MLM&f=14392910_7059.jpg&v=P]

[Image: img?s=MLM&f=14392910_8637.jpg&v=P][Image: img?s=MLM&f=14392910_8196.jpg&v=P]

[Image: img?s=MLM&f=14392910_1077.jpg&v=P]

[Image: n70_telescope.jpg]

türkiye de de varmış...fiyatı abartmış bizim satıcılarımız sagolsunlar...75ytl.
Bi teleskopumuz eksikti oda geldi ne kaldı başka Smile
doğubank civarına bak bakalım hacı sana zahmet bulabilir miyiz?Shifty
hıhı inanki buluruz ama kim gitcek şimdi oraya gitsemde almamki Smile
ok...biraz düşsün fiyatı ya çok pahalı şu an zatenThumbup
evet fiyat düşsün belki alırım...... Big Grin
haci sana müjdem var ben yaptım kendime bi tane...Cool
blink nasıl beceriverdin Big Grin
orjinal dürbünden bozma...Big Grin
ClappingCool Söylediğiniz ürün gittigidiyorda 50 ytl'ye satılıyor.Ayrıca 500-1000 metrelik mesafeyi görüntü bozulmasına uğramadan yakınlaştırabildiğini duyunca bayağı şaşırdım.Bilgilerinize
eyw kardeş teşekkürler
big_white Wrote:ClappingCool Söylediğiniz ürün gittigidiyorda 50 ytl'ye satılıyor.Ayrıca 500-1000 metrelik mesafeyi görüntü bozulmasına uğramadan yakınlaştırabildiğini duyunca bayağı şaşırdım.Bilgilerinize

elin gavurundan neyim eksik?Shades...25 milyon avrupa da...50 milyona satanlara selam olsunByeBye
fugitif95 Wrote:
big_white Wrote:ClappingCool Söylediğiniz ürün gittigidiyorda 50 ytl'ye satılıyor.Ayrıca 500-1000 metrelik mesafeyi görüntü bozulmasına uğramadan yakınlaştırabildiğini duyunca bayağı şaşırdım.Bilgilerinize

elin gavurundan neyim eksik?Shades...25 milyon avrupa da...50 milyona satanlara selam olsunByeBye

[Image: imza.jpg]
Reference URL's