arkadaşlar fw yüklerken bazı sorunlar çıktı ve ön board gitti eğer elinde ön board olan varsa yardımcı olabilir mi ayrıca kasa da kırıldı kasa da arıyorum yardımcı olursanız sevinirimfiyat konusundada şimdiden teşekkürler izmit/barış
sanırım kocaeli izmittesin elimde 2. sx1 im var ve parçaları duruyo ama tel acılmıyo onun için istediğin board çalışıyo mu bilmiyom bide ön kapak var yan sanayi
bu arada bende kocaeli/gebze
gizli.ajan_sx1 Wrote:sanırım kocaeli izmittesin elimde 2. sx1 im var ve parçaları duruyo ama tel acılmıyo onun için istediğin board çalışıyo mu bilmiyom bide ön kapak var yan sanayi
8 temmuzda darıcadaydım.bilseydim ayak üstü bi bakardım senin cihazlara nesi var diye
Mr-SahiN Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:sanırım kocaeli izmittesin elimde 2. sx1 im var ve parçaları duruyo ama tel acılmıyo onun için istediğin board çalışıyo mu bilmiyom bide ön kapak var yan sanayi
8 temmuzda darıcadaydım.bilseydim ayak üstü bi bakardım senin cihazlara nesi var diye
ağustos 15 gibi bi daha geçicem.kısmet olursa bakarım
Mr-SahiN Wrote:Mr-SahiN Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:sanırım kocaeli izmittesin elimde 2. sx1 im var ve parçaları duruyo ama tel acılmıyo onun için istediğin board çalışıyo mu bilmiyom bide ön kapak var yan sanayi
ağustos 15 gibi bi daha geçicem.kısmet olursa bakarım
hadi be demek darıcadan geçtin
walla bi baksak ii olur gerçi çalışmaz umudum yok ama parçalarına bi bakardın bari oğustosta olabilir hem izmitteki arkadaşıda çağırırız hatta cmert fugitif ve diğer herkes teknomag show yaparız

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ajan abi senle özel ilgilenebilirim kasa acelesi yok ama boardın acelesi var eğer tamam dersen özel mesajla fiyatını belirtirsin yaparız birşeyler zaten fiyatlar belli yinede biz konuşalım ok? görüşmek üzere eğer ilgilenen diğer arkadaşlar varsa bakabilirim herkese yeniden teşekkürler.. izmit barış
NOT:İlgilenen arkadaşlar tamam diyorsa çarşıda bir araya gelip anlaşabiliriz satış konusunda
baris_sen Wrote:ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ajan abi senle özel ilgilenebilirim kasa acelesi yok ama boardın acelesi var eğer tamam dersen özel mesajla fiyatını belirtirsin yaparız birşeyler zaten fiyatlar belli yinede biz konuşalım ok? görüşmek üzere eğer ilgilenen diğer arkadaşlar varsa bakabilirim herkese yeniden teşekkürler.. izmit barış
NOT:İlgilenen arkadaşlar tamam diyorsa çarşıda bir araya gelip anlaşabiliriz satış konusunda
msn e ekledim ordan konuşuruz
yok fuğifit ne kusuru olurmu öyle şey

kapalı