Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ACİL YARDIM ÖN BOARD VE KASA LAZIM
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar fw yüklerken bazı sorunlar çıktı ve ön board gitti eğer elinde ön board olan varsa yardımcı olabilir mi ayrıca kasa da kırıldı kasa da arıyorum yardımcı olursanız sevinirimfiyat konusundada şimdiden teşekkürler izmit/barış
sanırım kocaeli izmittesin elimde 2. sx1 im var ve parçaları duruyo ama tel acılmıyo onun için istediğin board çalışıyo mu bilmiyom bide ön kapak var yan sanayi
bu arada bende kocaeli/gebze
gizli.ajan_sx1 Wrote:sanırım kocaeli izmittesin elimde 2. sx1 im var ve parçaları duruyo ama tel acılmıyo onun için istediğin board çalışıyo mu bilmiyom bide ön kapak var yan sanayi

8 temmuzda darıcadaydım.bilseydim ayak üstü bi bakardım senin cihazlara nesi var diye
Mr-SahiN Wrote:
gizli.ajan_sx1 Wrote:sanırım kocaeli izmittesin elimde 2. sx1 im var ve parçaları duruyo ama tel acılmıyo onun için istediğin board çalışıyo mu bilmiyom bide ön kapak var yan sanayi

8 temmuzda darıcadaydım.bilseydim ayak üstü bi bakardım senin cihazlara nesi var diye

ağustos 15 gibi bi daha geçicem.kısmet olursa bakarım
Mr-SahiN Wrote:
Mr-SahiN Wrote:

hadi be demek darıcadan geçtin
walla bi baksak ii olur gerçi çalışmaz umudum yok ama parçalarına bi bakardın bari oğustosta olabilir hem izmitteki arkadaşıda çağırırız hatta cmert fugitif ve diğer herkes teknomag show yaparızYahooPopcornDrinks
gizli.ajan_sx1 Wrote:
Mr-SahiN Wrote:
Mr-SahiN Wrote:

hadi be demek darıcadan geçtin
walla bi baksak ii olur gerçi çalışmaz umudum yok ama parçalarına bi bakardın bari oğustosta olabilir hem izmitteki arkadaşıda çağırırız hatta cmert fugitif ve diğer herkes teknomag show yaparızYahooPopcornDrinks

Türkiyenin tam ortasındayım şu an...Big Grin cmert belki gelebilir ama ben umutsuz vakayımToungue
ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ajan abi senle özel ilgilenebilirim kasa acelesi yok ama boardın acelesi var eğer tamam dersen özel mesajla fiyatını belirtirsin yaparız birşeyler zaten fiyatlar belli yinede biz konuşalım ok? görüşmek üzere eğer ilgilenen diğer arkadaşlar varsa bakabilirim herkese yeniden teşekkürler.. izmit barış

NOT:İlgilenen arkadaşlar tamam diyorsa çarşıda bir araya gelip anlaşabiliriz satış konusunda
fugitif95 Wrote:Türkiyenin tam ortasındayım şu an...Big Grin cmert belki gelebilir ama ben umutsuz vakayımToungue

ihsan gelmezse bende gelmem Toungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:Türkiyenin tam ortasındayım şu an...Big Grin cmert belki gelebilir ama ben umutsuz vakayımToungue

o zaman 8.15 vapuruyla avcılarDAYIM...:shifty:barabar gideriz...bu arada nereye gidiyorduk?blink
fugitif95 Wrote:
cmert Wrote:

o zaman 8.15 vapuruyla avcılarDAYIM...:shifty:barabar gideriz...bu arada nereye gidiyorduk?blink

izmite yada gebze gidiyoruz
türkiyede bir ilki gerçekleştiricez teknomag ailesi buluşcak ve tabikide sx1 leriyle sonıc-35cem35-desperado-mr sahın-persian-talha ve aklıma gelmeyen diğer üyeler sx1 partisi verelimYahooPopcornDrinksSwoon
baris_sen Wrote:ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ajan abi senle özel ilgilenebilirim kasa acelesi yok ama boardın acelesi var eğer tamam dersen özel mesajla fiyatını belirtirsin yaparız birşeyler zaten fiyatlar belli yinede biz konuşalım ok? görüşmek üzere eğer ilgilenen diğer arkadaşlar varsa bakabilirim herkese yeniden teşekkürler.. izmit barış

NOT:İlgilenen arkadaşlar tamam diyorsa çarşıda bir araya gelip anlaşabiliriz satış konusunda

msn e ekledim ordan konuşuruz
gizli.ajan_sx1 Wrote:
fugitif95 Wrote:
cmert Wrote:

izmite yada gebze gidiyoruz
türkiyede bir ilki gerçekleştiricez teknomag ailesi buluşcak ve tabikide sx1 leriyle sonıc-35cem35-desperado-mr sahın-persian-talha ve aklıma gelmeyen diğer üyeler sx1 partisi verelimYahooPopcornDrinksSwoon

balıkesirden yeni geldim ajan niğdeye bi doyayım ondan sonra çoskuyu ve bütün tm aileyyi mertebesini bir araya getiririzToungue

olmadı peder beyden reca ederiz arabayı alırız bilimum yerlerden TM ailesi üyelerini toplayaraktan bir Türkiye gezisi inşaa edebiliriz diye düşünsem de peder beyin izin vereceği konusunda bir hayli kuşkulu olduğumu da ifade etmeden geçemeyeceğim

ne cümle ama ben de anlamadım...Laugh
fugitif95 Wrote:o zaman 8.15 vapuruyla avcılarDAYIM...:shifty:barabar gideriz...bu arada nereye gidiyorduk?blink

tamam o zaman akşam iskeleden alırım seni, yakana kırmızı karanfil tak saçarıda ortadan iki ... Yahoo

fugitif95 Wrote:balıkesirden yeni geldim ajan niğdeye bi doyayım ondan sonra çoskuyu ve bütün tm aileyyi mertebesini bir araya getiririzToungue

bu arkadaş kim oluyo Laugh
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:o zaman 8.15 vapuruyla avcılarDAYIM...:shifty:barabar gideriz...bu arada nereye gidiyorduk?blink

tamam o zaman akşam iskeleden alırım seni, yakana kırmızı karanfil tak saçarıda ortadan iki ... Yahoo

fugitif95 Wrote:balıkesirden yeni geldim ajan niğdeye bi doyayım ondan sonra çoskuyu ve bütün tm aileyyi mertebesini bir araya getiririzToungue

bu arkadaş kim oluyo Laugh

senin saçlardan tanırım ben,sen de beni telefonumdan tanırsın...Cool

iskeleye cıkar cıkmaz bi fotografımı çekersin 1.3kilopixel siyah beyaz kameranlaLaugh

çosku kim hakkaten ya:Swoon

gecen de yanlışlıkla cmeret yazmışım kusura bakmaCoolLaugh
yok fuğifit ne kusuru olurmu öyle şey Laugh
kapalı Cool
Reference URL's