Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: NOKIA bölümü için tavsiyeleriniz nedir?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evet arkadaşlar bir kaç aydır nokia bölümünü,ona nazaran çok geniş olan siemens bölümümüz kadar genişletmek için uğraşıyoruz...yeni konular açtık,nokia bölümünü "üyelere özel" yaptık vb...

peki sizin önerileriniz nelerdir?şu da olmalıydı dediğiniz bir konu,durum yada bir arzunuz var mı?bölümümüzde arayıpta bulamadıklarınız nelerdir?

aksine şikayetleriniz de varsa bildirin...

önerilerilerinizi,arzularınızı,şikayetlerinizi bekliyoruzThumbup

sizlerin katılımıyla ilerleyebileceğimizi unutmayın...Smile

(TEKNOMAG YÖNETİM)
İnş dahada genişler burada siemens gibi gelişir o günleri bekliyoruz...
tavsiyeler?...Whistling
patch shop olabilir Whistling
şaka bir yana genelde n sersi üzerinde duruluyor, önceki seri cihazlara biraz daha destek diyorum ...
buna ben de katılıyorum...

tez elden nokia bölümüne sym6.0 sym7.1 arası program ve tema bölümü açulaaaThumbup
Oki sen konuları aç ben doldurayım ihsan konuları bekliyorum
cmert arkadaşımızın isteği yerine getirilmiştir ve yeni bir nokia s60 başlığı açılmıştır...gelişmeye devam edecektir...

evet yok mu artıran?
bi de istek demez mi ya Shifty benim ne işime yarayacaksa ... Laugh
senin N72 için açtık önceki bölümleri şimdi bildiklerimi aktartma bana buraya ShiftyBig Grin

sen söyle,herkes söylesin,hatta sadece indirme yapanlar da tavsiye yazsın beyler büyümemiz lazıııııııııııııııııııııııımCool

büyüyen Türkiye için elele...(seçim sloganı gibi oldu)Laugh
benq-siemens n72 diye model çıkarı da benim mi haberim yok Laugh
neyse konu dağılmasın Whistling
sen anladın onu...:shifty:evet sevgili cmert buyur NOKIA bölümüne...
Nokia Kardeşliği Sohbet Odası olabilir...
bunu @sonic'e bildireceğimWink

biraz geç gördüm,kusura bakma safa.
günden güne ii ye gidecene eminim daha fazla paylaşım ŞART gerisi nasılsa gelir
elimizden geldiğince paylaşım yapıyoruz ama herşeyi devletten beklemek biraz abes,nokia bölümünden ihtiyaclarını alan her 2 kişiden birisi indirdiği kadar paylaşım yapsa bugün daha gelişmiş bir nokia bölümüne sahip olabilirdik...

örneğin size soralım,siz ne kadar paylaşım yaptınız bugüne kadar?yanlış anlaşılma olmasın,sadece öğrenme babında soruyorum...
Reference URL's