Telefonun üst boardunda yansanayi kapak kullanımından dolayı esneme ve sonucunda sx1 mefta idi ancak board deişimi sayesinde düzeldi.Yanlız götürdüğüm yerde atılan yazılımdamı sorun var bilmiyorum telefon normal çalışıyor,menüye giriyo fln ama girdiğim yerde kasıyo kalıyo sorun nerde çözemedim

vaaayy..wasd...sizleri görebilmek cok güzel buralarda..
sorununa gelince;
1.hafıza kartında veya telefonda virüs olabilir.
2.hafıza kartında yüklü olan bi uygulamanın dosyası eksik olabilir/uygulama çekirdeği bozuk olabilir.
3.hafıza kartının formatı uygun olmayabilir(fat vs)
4.çok fazla uygulama yüklüyse özellikle ngage tarzı büyük boyutlu ve cok fazla .lib dosyası içeren uygulamalardan olabilir
5.hafıza kartını cıkarıp bir de öyle dene bakalım
kolay gelsin

Yaa uzun zamandır doğru dürüst hiçbi siteye bakmıyodum bazı çalışmalardan dolayı

hoşgördük bu arada

ayrıca çok pardon ya ayrıntıları böyle biliyordum ama servisteki adam babama yanlış söylemiş yada babam yanlış anlamış bilmiyorum ama;
-Board fln değişmemiş adamlar parça bulamamış.
-Sadece yazılım atmışlar(ben flash yazdırırken hiçbişeyi eksik yapmamıştım ama olmamıştı,fwde atamamıştım kablosuzluktan

)
Telefon tamamen eskiye dönmüş nerdeyse ancak menüde kasma değilmiş o,joysticki biraz zorlayınca basıp normal basınca çalışmıyomuş.Switchi değiştirticem düzelicek,kasma yokmuş

boşuna yordum valla yaa

bi içki ısmarlıyım ödeşelim

saglık olsun...bi bardak suyunu içeriz
unutmadan joystick değişirken dikkatli olmanı tavsiye ederim

Şimdi ben telefonu açmadım daha servisten geldiğinden beri,adamlar 4 tane t7 mi t6mı ne takmışlar bendede tornavida t5 var sadece

kıyamadım yıpratmaya kız gibi vidaları saatçi tornavidasıyla

bilmiyorum açıp yaparmıyım servisemi veririm...Şimdi yeni bişey alma ihtimalide var sonyden w serisi bişey düşünüyom ama sx1ide böyle bi kutu içinde saklıcam müze özeniyle

hani t5i aldığımız yer varya oraya git dene t7 ve t6 yı. hangisi uyarsa al. insafsızlar. bütün çankayayı dolaştım bi vida veren olmadı

Aynen ya banada vermediler

servise verdik öyle takmışlar anca vida

ama benim hesap makinemden çıkardığım vidaları almışlar tabi

bilmiyorum şimdi evde yapıcak olursam alırım bi tornavida