Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Türk usulü tamir işe yaradı
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
uzun zamandır foruma giremiyordum ama sanmayın ki izmir buluşmasının laneti peşimizi bıraktı Big Grin tatildeyken telefonla biraz fazla ilgilendim. sıkıntıdan kendimi oyuna vurdum Rolleyes geçen sene telefonda şarj sorunu olmuştu. şarj ettikten sonra direk kapanıp şarjı boş gösteriyordu. o zaman garantim olduğundan servis halletti. 3-4 gün önce aynı sorun yine baş gösterdi. şarj ediyordum açınca batarya boş gösteriyordu. birkaç saat çalıştıktan sonra kapanıyordu. ama açınca bi süre daha kullanabiliyordum. dün telefonu şarja taktım o da nesi. şarj olmuyor format atmaya başlıyor. anca çeyreği dolunca bızzzt edip kapanıyor. garanti de bittiği için kara kara düşünmeye başladım. evimde olmadığım için içini açıp inceleme şansım da yoktu. uğraştım uğraştım bi türlü düzeltemedim. ümitsizlik içersinde telefonun camına şaplak attım Big Grin sanki açma tuşuna basmış gibi yine formatlamaya başladı ve yine aynı şekilde çeyreğine geldimi bızzzt edip kapandı Sad ama ben yılmadım. bu sefer arka kapağı açtım, pili çıkardım ve bi kaç şaplak da oraya attım. şarja taktım. format attı ve o da nesi telefon çalışıyor ve sapasağlam Big Grin bırakıp yattım. sabah uyandım şarjım da tamamen dolu Yahoo
wasd ın da telefon uyanmış. yavaş yavaş buluşmanın lanetini kıralım artık Big Grin
Kıracaz barış inş Big Grin benim daha tam olmadı, servisten aldım fwde hata var sanıyodum ama joystick bozulmuş Toungue bide joystick switchini deiştirtince hallolcak Big Grin laneti kırdıkmı tamamdır Big Grin Toungue
erdem ne durumda acaba? en son satmak istiyordu telefonu
yavaş yavaş dönüyor turnalarBig Grin

geçmiş olsun beyler inş. bir daha sorun çıkmaz...Thumbup
tatil bitiyo ihsan yakında dolar buralar Smile
Yok yau ben tatile fln gitmicem Big Grin
Sx1ci uyumaz(Sabahlar sx1iyle birlikte oyun oynayarak)
Sx1ci yemek yemez(harçlığıyla kulaklık alır gerekirse Big Grin Toungue)
Sx1ci tatile gitmez(Boş evde at koşturur Yahoo :shySmile
Evdekiler 2-3 haftalığına denize gitcek buralar benim Toungue valla erdem barda fln şarkı muhabbetlerinden sonra hiç konuşmadım desem doğru olur sanırım.Sattımı bilmiyom Swoon gittik bi tanıdığa adam yapcaınız masrafa değmez dedi.Serviste tamirden sonra joystick olayıyla ilgili arayınca servisteki abimiz kısa sürede o telefonu elinden çıkarmaya bak dedi Big Grin valla şarjımın son çıbıına kadar savaşıcam olduğu kadar...Zate 3-4 aydır kullanmıyordum en azından,alıştım kullanmamaya bilmem bundan sonra ne olur valla Allah ne yazdıysa o olur yani Big Grin
wasd Wrote:Yok yau ben tatile fln gitmicem Big Grin
Sx1ci uyumaz(Sabahlar sx1iyle birlikte oyun oynayarak)
Sx1ci yemek yemez(harçlığıyla kulaklık alır gerekirse Big Grin Toungue)
Sx1ci tatile gitmez(Boş evde at koşturur Yahoo :shySmile

bilinçli SX1ci die buna derler Bu arada wasd yabancı deilim ben hackerly Wink
justme Wrote:bilinçli SX1ci die buna derler Bu arada wasd yabancı deilim ben hackerly Wink
Big Grin
wasd Wrote:
justme Wrote:bilinçli SX1ci die buna derler Bu arada wasd yabancı deilim ben hackerly Wink
Big Grin

Nie gülümsüyorsun Smile
safa üyelerimize "nie sırıtıyon" gibi döngüsel ifadeler kullanmaLaugh

hoşgelmişler...

@wasd

senin ekonomi modelini beğendim sx1 için olanıThumbup
fugitif95 Wrote:safa üyelerimize "nie gülümsüyorsun" gibi döngüsel ifadeler kullanmaLaugh

hoşgelmişler...

@wasd

senin ekonomi modelini beğendim sx1 için olanıThumbup

yanlış oldu galiba Smile
justme Wrote:Nie sırıtıyon Smile

Nerden bileyim abi,yazcak bişey bulamadım,içimdede hafiften bi neşe vardı sırıtayım dedim Popcorn Big Grin
Valla ekonomi modeli aynen öyle valla elime geçen 5 kuruşu hep sx1e yatırdım şimdiye kadar Rolleyes 400ytlyi geçti bence verdiğim paralar Big Grin Toungue ama bundan sora ne yapıcam bilmiyom hiçSwoon
wasd Wrote:

Nerden bileyim abi,yazcak bişey bulamadım,içimdede hafiften bi neşe vardı sırıtayım dedim Popcorn Big Grin
Valla ekonomi modeli aynen öyle valla elime geçen 5 kuruşu hep sx1e yatırdım şimdiye kadar Rolleyes 400ytlyi geçti bence verdiğim paralar Big Grin Toungue ama bundan sora ne yapıcam bilmiyom hiçSwoon

benim yoldan gidiyosun sx1 konusunda:thumbup:benim de aynen harcadığım para belki +150 ytl yi bulmuştur sx1 için...soonra nooldu?bi joystick davasında merhumu yitirdim:(geride kalanlar ise onun acısını bir nebze olsun hafifletiyor.

sonu benzemesin...Cray
wasd Wrote:

wasd istanbuldaysan sana yardımcı olabilirim..

konuyu pek okumadım ama sanırım jostickte sorun var benim MMı yı sana yolliiim al istiyosan sen ordan yuşalrı ve josticki alırsın MMı çalışmıyo çünkü Smile
İnş. benzemez sonu,ama bozukta olsa hayatımın telefonu die saklıcam Rolleyes bu arada sırf joystick deilmiş şimdi farkettim mmc slotta gidikmiş Big Grin valla hackerly abi çok teşekkür ederim,aslında süper olur ama benim elimden gelmez Smile tekrar tekrar teşekkürler Smile ben yatmaya gidiyorum kendinize iyi bakın Bye
iii geceler mmc slotta var istersenaklın da olsun Wink
olmazsa gönderin parçaları bi ayar çekelim makinayaWink

sx1 kardeşliği ölmedi dahaCool
Wink işte bi bilinçli SX1ci daha
yok arkadaşlar türk usulü de buraya kadarmış Sad
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2991
Reference URL's