arkadaşlar ben buzzer upgrade yaptım ve cmert up4 üstünede max volume patch uyguladım hoparlör sesinde bariz bi artış var fakat kulaklık sesi konuşma esnasında orjinal buzzer den daha az geliyor sanki kulaklık sesini arttırma patch i uygulasam düzelirmi ve bu patch in linkini atabilirmisiniz.
Konuşma esnasında gelen sesi artırmak için patch yok sanırım yada ben bilmiyorum. Ama "Sx1 Buzzer Upgrade" konusunda cmertin şöyle bir mesajı var ;
cmert Wrote:6610/6230/6100 buzzerının takmadan önce ses çıkışlarını SX1 in orjinal buzzer çıkşları gibi yarım ay olacak şekilde bantla kapatırsanız ses dağılma yapmaz ...
![[Image: 7466su1.jpg]](http://img32.yukle.tc/images/7466su1.jpg)
Bir dene derim. Ben yarabandıyla denedim ve güzel sonuç elde ettim..
yoh zaten onda bi sorun yok hoparlör çok iyi çalışıyor mp3 lerde videolarda fakat kulaklıktan konuşma esnasında gelen ses az hoparlöre almadan konuşma yapmak çok zor oluyo hatta hiçbir ses olmayacakki öle konuşabilesin ille handsfree yi açacam birde ben kulaklığı arttıran patch olduğunu biliyorum sanki ama...
şimdi bir de hangi operatör kullandığına da bağlı.mesela telsiminki diğerlerine göre biraz düşük....evet bende hatırlıyorum senin dediğin gibi bir patch olduğunu...
Bulursanız bi zahmet burayada ekleyin arkadaşlar. Bizde faydalanalım..
operatörle pek alakası yok çünkü orjinal buzzer dada bunu kullanıodum ama kulaklık sesi daha iyiydi
özellikle radyo dinlerken farkı göreceksiniz
; *** Kulaklık Sesini Arttırma ***
; This patch can boost headset volume in any case you use headset.
; If you use some special headset the volume may be very low. Then you can try this patch.
; This patch don't affect speaker.
; Warning: Too loud volume can hert your hearing!
; CMdaRecordUtilityImplData::MaxGain(void)
; CMdaRecordUtilityImplData::MaxVolume(void)
replace:05680E68684669462C222C23:05680E68684669464 8224823
söyle bşy buldum belki iş görür
saolasın ajan daha denemedim ama yinede saol ilgilendiğin için...hemen denerim
arkadaşım bu patch zaten cmert up4 ün içinde varmış o yüzden yamamadım ama daha başka bi patch varmı daha fazla arttıran filan gerçi max gain ve max volume dior ama kulaklıktan çok iyi performans alamıyorum sadece konuşmalarda ama hoparlör gerçekten baya fark etti buzzer dan ama sx1 orjinal buzzeri sanki konuşmalarda kulaklıktan daha iyidi yani handsfree açık olmadan
cmert kardeşim özelliklede senin şu konuya bi el atmanı ve beni kesin olarak bilgilendirmeni isterim bu patch ten başka sesi arttıtran max yapan kulaklıkta tabiki başka bi patch filan yokmu
orjinal buzzerın görüşme esnasında verdiği sesi alamaman gayet doğal.varolan ahize sesi patchından başka patchta yok zaten

saolasın cmert artık böle idare edeceğiz mp3 lerdeki ses bile yeter zaten görüşmedede biraz aksaklık olsada onuda handsfree den halledecez saolasın tekrar