Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 8'e basınca kamera açılıyor...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
:blink:arkadaşlar cok kötü bi durumdayom en sonunda sx1 im hayata veda ediyo galiba geçen gün birine uzatıyım dedim sx1 i eli ıslakmış galiba geri adım ekran biraz ıslanmış sildim ve kurcaladığımda tuşlar kafayı yemeye başladı
8 basınca kamera 9 a basınca menü açılıyo joistiğe basıncada kamera açılıyo teli kapatıp dinlemeye bırakıp bi süre sonra açıp baktığımda tuşlar düzelmiş oluyo joistik aynı bikaç dk geçtikten sonra tuşlar yine bozuluyo şimdi orj.fw yüklicem ama sorun kalkar mı bilmem..
garantide bitti..ailem arkadaşlarım..sürekli sat değiştir dio ama bu sorunu halletmem lazım sx1 olmadan geçmez zaman..
acil yardım bekliyorum neler yapabilirim
ajan bana meydan okuyodun değil mi sn Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
uzun süreli bastıgındamı geliyo kamera yoksa bir defa bastıgında mı cıkıyo eger 2,3saniye bastıgında cıkıyosa kamera kısayoludur onu kaldırabilirsin sorun yok yani..
yok sorun ole bşy değil şimdi orj.fw attım sorun aynı 8 de kamera joistikte kamera tuşlarda kafayı yeme 9 menu daha saymama gerek yok heralde
kafayı yicem
:drinks:allah rahmet eylesinWinkShyWhistlingCray

bilgisayarla ilgili bir sorunun olsa kesin cözümünü sana sölerdim ama uzamanlık alanım deil sx1 uzmanlardan yardım bekle sen bilen wardır mutlaka forumda cok kaliteli isimler war seninde bildiğin gibi
@ajan

1.sıvı teması ile MMI kafayı yiyebiliyor...aynısını ben daha sx1i tanımazken kolonya ile temizlik yaptığımda anladım...
2.eger vidaların çok sıkı ise biraz gevşet
3.telefonu açıp MMI board'ı ve ana board'ı birbirinden ayırıp biraz beklemelisin
4.yazılımsal bir sorun degil,yazılım atmana gerek yoktu
5.bu sorun yan sanayi kasa kullandığında bir yerleri kısa devre yaptırdığı için de meydana geliyor
6.malum nemli bir şehirdesin kuruma zor olur parcalarda özellikle tuşlarda mutlaka su kalmıştır kaç saat geçti bilmiyorum.parçaları sac kurutma mak. ile iyice kurut derim ben.çünkü bahsettiğimn parçalar cok fazla su tutuyor içiçe geçmeli olduğundan.(özellikle joystick)
7.bu sorun yandaki tuşların ana kart üzerindeki pinlerinin kısa devresi ile gerçekleşiyor belirteyim

geçmiş olsun...inşallah düzelir sx1in...Wink
arkadaşım bide tanıdığın bi telefoncu varsa aleti açıp ısı tabancasıyla iyice bi uygulasınlar büyük olasıklıkla geçer bence
yorum yapanlara teşekkürler şimdi içini açtım bi temizledim bu 2. açışım oldu heryerini ayırdım valla tel önümde parçalandı nerdeyde biraz bekledim iyi bi sildikten sonra topladım şimdi çalışır vaziyette boşuboşuna yazılım attım
sol üst seçenek tuşu zor basıyodu bu hemlelerden sonra oda iyileşti gibi zorlamıyo artık
şimdi bir OHHHHHHHHHH çekme zamanı galiba 2 gün aradan sonra sx1 ime kavuştum az kalmıştı satmama 3250 alıyodum walla ucuz atlattık
Reference URL's