Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: En Güncel Sorun Yardım Ustalar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar 2.5 yıllık can dostum telefonum bozuldu. Nemi oldu şöyle anlatayım telefonu 428+Hafıza kartı ücreti olarak aldım ve calışır halde iken verseler 500 ytl vermezdim telefonu o kadar seviyorum yani neyse gelelim olaya

şimdi telefon cebimin arka cebinde duruyordu bende izmirde işte sahil kenarında bankta oturuyordum yani üstüne oturuyordum ne oldu bilmiyorum bi cit sesi geldi baktım kırık dökük yok ancak telefon acık iken sistem hatası başlığında hata verdi sonra kapattım açım dedim telefon acılmıyor neyse dedim attım cebe.

Geldim eve açtım içini baktım bordlara gözle görülür bi çatlak yok neyse deniyorum tekrar hatsız telefon bi acılıyor bi acılmıyor bi acılıp donuyor falan ama hattı taktığımda hiç açılmıyor ama ne hikmetse aynı telefon kardeşimdede var onun 2 hafta oluyor durum aynı onunda acılıyor donuyor ama benimkinin bi geçmişi var yüzüstü bırakamam telefonumu

Ama genel olarak gördüğüm şey telefon acılmadığında ışıkları yanmıyor ama dikkatimi çekti ekran simsiyah oluyor yani bilmiyorum ama bordlarda catlak yok gibi yardım edin lütfenn.. Sad Sad
oluşan baskı nedenyile cihazın soğuk lehime geçmiştir.yani entegre ayakları boarddan ayrılmıştır.bir serviste boardlara ısı uygulattır Wink
cmertcim cözsen cözsen sen cözersin bu işi zaten senin fw kullanıyorum mükemmel telefonumu dahada süper bi hale getirmişti ama şimdi bugun bişey oldu tekrar tekrar deniyorum işte telefonu bi ara acıldı hat takılı idi normal tel acıktı menu falandır filandır sonra denemek için girdim

mp3 playerden şarkı actım calıyor calarken telefonu biraz böyle sıkarak büker gibi yaptım telefon pırtladı kaldı bugun kardeşim telefonunun tuş takımını falan taktık tuş bordunu yani ondada aynı şeyi yapıyor zaten kardeşimn telefonuda aynı problemle bekliyor yani sanırım ana bordda sorun ben biraz cakmak yardımı ile ısıttım ama yine olmadı

olmadı bi servise vereyim telefonu o deel telefondan parca calınmasından korktuğum için vermiyorum herşeycikleri orjinaldır benim telefonumun yardımm...
ben teknik servis değilim, elimde o işi yapacak alet edevat zaten yok.iyi bir servis bulup halledersin artık Wink
ya cömertcim hani dedimya ben bunun üzerinde yüklenince bi cıt sesi geldi siye şimdi telefonun farklı köşelerinden telefonu kasıp açtığımda açılıyor ama bıraktığımda tekrar gidiyor yani bordların birinde bi temazsızlık oluşuyor ancak gözle görülmüyor ne yapacam yaaaff bi saç kurutma makineside buldum sıcak hava veriyorum ama yine olmuyor sanırım ana bordunda bişey var mmc bişey yok cünkü başka bir tel daha var onun mmc si takıyorum aynı tepki yani napcaz bunu yaw
saç kurutma makinesinin verdiği sıcak havayla olmaz o. ısı tabancasıyla uygulanması lazım. garantin varsa servise ver yoksa güvenilir bi tamirci ara
sanri Wrote:saç kurutma makinesinin verdiği sıcak havayla olmaz o. ısı tabancasıyla uygulanması lazım. garantin varsa servise ver yoksa güvenilir bi tamirci ara

aynen Thumbup
arkadaskar sx1 e hiç bir uygulama yükleyemiyorum uygulama kapatıldı sistem hatası diyor format atım olmadı fw kurdum olmadı sebep ne olabilir
mmc kart olmaması...ya da msvdriveeyi çalıştırmamanWink
kardes ıstersen ben sana yardımcı olmaya calısayım deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
eklersen ayrıntılı konusuruz
Reference URL's