Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: yardım lutfen sx1 de tema calıstrmak ıcın fw mı yuklemek gerekıyo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sevgılı sx1 kardeslerım benım bı sorum olcak sızlere yardımcı olursanız cok sevınırım
bende orjınal fw lı bı sx1 war yanı daha hıc bı fw falan yuklemedım ve tema calıstrmak ıstıorum ama bılgısız olduum ıcın basaramadım yanı tema calıstrmak ıcın baska bı fw mı yuklemek gerekıo orjınalde bu mumkun dııl mı sımdıden tskler
servis fw si kullanıyor isen tema kullanamazsın...bunun için,yamalanmış bir FW kullanman gerekir...sitemizde cmertin FWsi tema olayını destekler nitelikte...nasıl olduğunu,kurulduğunu iyice okuyup kendin FW'ı değiştirebilrisinWink
fugitif95 Wrote:servis fw si kullanıyor isen tema kullanamazsın...bunun için,yamalanmış bir FW kullanman gerekir...sitemizde cmertin FWsi tema olayını destekler nitelikte...nasıl olduğunu,kurulduğunu iyice okuyup kendin FW'ı değiştirebilrisinWink

eyw kardesım allah razı ossun
hoşgeldin,yardımcı olabildiysek ne mutlu...Wink
fugitif95 Wrote:hoşgeldin

2 soru sorup kaçmış Big Grin ama olsun sonuçta Sx1ci Rolleyes
Uzaylıda olsa sx1ci sx1cidir Drinks Big Grin
wasd Wrote:
fugitif95 Wrote:hoşgeldin

2 soru sorup kaçmış Big Grin ama olsun sonuçta Sx1ci Rolleyes
Uzaylıda olsa sx1ci sx1cidir Drinks Big Grin

olurmu kardesım ya 3 soru falan ben 2 senedır sx1 cıyım sadece sıtenn yenı farkına wardım bundan sonra benımde hızmetlerımden yararlancaksızınz
haksızmıyım
sen burdan sadece işini bitirip sonra bir daha siteye uğramayan 100lerce sx1ci oldugunu biliyor muydun?sen onlardan değilsen haklısın hiç kafanı yormaWink
Reference URL's