Herkese bastan kolay gelsin arkadaşlar her konuda size bir sorum olcaktı ben telefonu denize düşürdüm arkasından hmen kuruttum ve çalışmaya başladı fakat 1 gün sonra telefonu acmaya çalısınca connect usb vs. öle bi yazı çıkıyo we açılmıyo telefon önemli değil sadece rehberimi kurtarmam lazım yardımlarınız için teşekkürler

fw upgrade ekranı görünüyor diyosun...:rolleyes:coskucum gecen sefer de böyle bi arıza için MMI borddan demişti ama,acaba FW atınca düzelir mi?rehberini kurtarman biraz zor,çünkü yeni yazılım atılıp kurtulsa bile bütün verilerin silinir tel hafızasındaki...
geçmiş olsun...
bu arada nick de yakınmış benimkine...fugitif95,fuki94

ben fw atmayı falan bilmiyorum cahilim ama rehberi kurtarmak istiyorum lütfen yardımm
dediğim gibi rehberi kurtarman imkansız görünüyor çünkü telefon açılmıyor...
hem fw atmanın zor bir yanı yok...konuyu iyice incelersen kolay oldugunu anlarsın

sıvı teması görmüş bir cihaz kendi kendine düzelmez, örnekte olduğu gibi düzeldi zannedersiniz ama olmadık bir yerde tekrar başgösterir.cihazın hala sıvı temaslı olduğu için bir serviste güzelce temizlettir !
cmert senin dediğini yaptım kadıköyde bitane yer var sende gidiyomussun oraya arada efes hanında orda yaptırdım güzel oldu walla...