Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: tel.açılmıyor.acil yardım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar bundan bir ay öncesi telefonumu servise gönderdim.(sağ Tuş ve joystick sola gitmiyordu.) telefonumun garantisi bitti diye bir sürü sorun yaşadık.neyseki hallettik ve telefonum geri geldi.yalnız bu kezde telefon açılmıyordu.ilk geldiğinde bir kez açtım.baktım tuşlar çalışıyor.arama yaptım tel kendiliğinden kapandı.bende yazılımdan heralde deyim tekrardan fw yükledim.fakat bu kezde hiç açılmamaya başladı.şu anda swup modunda dahi açılmıyor.teli tekrardan servise gönderdim.bu kezde bana ana kartın değişmesi gerekiyor diye tekrar telefonu aynı şekilde geri gönderdiler. telefonumu 2005 nisan ayında aldım.bir sene önce ana kart değişti.fakat servis garantisinin bittiğini söylüyor.ben şu anda ne şekilde haraket etmem gerekiyor. lütfen bana bir yol gösterin.ilk gönderdiğimde sadece tuş basmaması iken sorunum şu anda tel hiç açılmıyor.
merhaba
anladığım kadarı ile çözümde iki yol var.
1-- test point yapılıp freia ile full flash yazıp açmayı deneyeceksin
2-- sağlam bir makinanın bordları ile senin bordları test edeceksin.ana bordmu yoksa tuş bordumu arızalı tesbit edeceksin.ona göre bozyk bordu değiştireceksin.
saygılar
peki bunları yapmak için ne yapmam gerekiyor.nasıl yapacağım ben bunları.
tamirden iyi anlaman gerekiyor...eger anlamıyorsan iyi bir tamirciye verebilrisinWink
peki bana maliyeti ne olur bunun.yani ne kadara kadar isterse vereyim.
test point işi de var işin içinde...40-50 ytlye kapatırlar heralde...tahminen.
ok anladım.ona göre pazarlık edeyim o halde.
ıstersen msnmı ekle bı goruselım sx1 de tp cok kolayy benım ıcın ben telefoncuyum gunde cok sıemens gelıo ben alıstımBig Grin
deutz_fahr_bahadir@hotmail.com
Reference URL's