arkadaşlar ben kendim firmware patchlemeye calisiyorum bir miktar kendi istedigim hale getirdim fakat mbm dosyalarini c ye atmak istiyorum bu durumda z: deki scriptini.txt dosyası üzerine patch haricinde kod yazmam gerekiyor orasını anladım fakat z deki dosyaları değiştirip geri nasıl kaydedebiliyoruz a ya dosya eklediğimiz gibi yani, yada soylede olabilir scriptini.txt dosyasını nasıl a: ya aktarıyorsunuz, bunun patch ini goremedim ayrica bu mbm leri acılışta z den c ye kopyalatacağım fakat kendi hazırlladığım mbm dosyalarını z dekilerle nasıl değiştireceğim

amma soru sordum yahu

arkadaşlar biraz karışık yazdım galiba daha düzenli yazayım:
1. z: da bulunan scriptinit.txt dosyasını ordan çıkartıp c: ya apathcer ile koyabiliyorum tamam, fakat bu dosyanın a dan okunması gerektiğini hangi patch ile sağlıyorum.
2. Scriptinit.txt dosyasını oraya alıp çeşitli dosyaları c den okutacağım. bunun patchleri var güzel. Eğer scriptinit.txt dosyasınıda düzenleyip a ya gönderip ordan okutulmasını sağlarsam o da hallolur fakat z: deki mbm dosyalarını kendi istediğim ile nasıl değiştirebilirim, çünkü apatcher z: deki dosyaları değiştirmiyor, yani z den c ye kopyalarken kendi hazırladığım mbm leri z: dan c: ya kopyalamasını istiyorum
cmert bir yardım et sana zahmet

Code:
scriptinit.txt to A
replace:5A003A005C00730079007300740065006D005C007200660073005C005300630072006900 7000740049006E00690074002E007400780074:41
ikinci sorun için; Apatcher ile yerine ekleyeceğin dosyayı orjinalinden boyut olarak ufak olması kaydıyla değiştirebilirsin veya EditorZ ile boyut problemi olmaksızın orjinali ile değiştirebilirsin.iki program hakkından da daha önce anlatım yapılmıştı ...
allah razı olsun

, takılırsam yine sorarım

yalnız dikkat et, patch kodlarını programa yapıştırırken ikinci satırın olduğu yerden boşluk oluşuyor.onu düzeltirsin